Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. novembar 2018: Jarac šefuje, Vaga ima šesto čulo,...

Dnevni horoskop za 29. novembar 2018: Jarac šefuje, Vaga ima šesto čulo, Rak je vođa

87
0
Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Ribu očekuju razne avanture, Ovan bi da odustane od svega, Rak otvara svoje srce
Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Ribu očekuju razne avanture, Ovan bi da odustane od svega, Rak otvara svoje srce

Dnevni horoskop za 29. novembar 2018: Ovan vedrog duha, Biku traži podršku, Blizanci naporno rade, Rak je vođa, Lav lenj, Devica neraspoložena, Vaga ima šesto čulo, Škorpija disciplinovana, Strelac dobronameran, Jarac šefuje, Vodolija puna ideja, a Ribe bez snage. Ovo je današnji dnevni horoskop za 29. novembar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Kao i svaki Ovan, vi ste vedrog duha, a ova sreda će vam tako započeti. Vaše dosetke i humor će relaksirati situaciju među kolegama, što će se pozitivno odraziti na posao. Danas ćete biti uverljivi, iskoritite to za pregovore. Ljubav Stalo vam je do sreće partnera, i učinićete sve da se oseća prijatno. Slobodni Ovnovi će biti veoma uspešni u osvajanju. Zdravlje Ne osećate tegobe.
Dnevni horoskop za 25. februar 2018.
Dnevni horoskop za 29. novembar 2018

BIK

Posao Mislite da možete sami. Potrebna vam je podrška prijatelja. Ovde je važno da vam pomognu finansijski. Podrška ide kroz Ribe, ovan ili Vaga. Ljubav Iznenadni susret i veza sa jednom Vodolijom. To će biti velika strast. Zdravlje Koristite dijetu- mesečeve mene.

BLIZANCI

Posao Mislite da možete da uživate. Ali ipak niste imali sreće. Moraćete danas napornije da se trudite i radite. Ljubav Učite da budete tolerantniji prema voljenoj osobi. Mnogo toga delite, pa nije zgodno da budete strogi. Zdravlje Plivanje je preporuka dana, za bolje zdravlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.