Pun Mesec u Vagi 8. aprila 2020: Devici stiže zaostala isplata, kod Raka tenzije u porodici, Jarac doživljava potpunu transformaciju
Pun Mesec u Vagi 8. aprila 2020: Devici stiže zaostala isplata, kod Raka tenzije u porodici, Jarac doživljava potpunu transformaciju

U petak, 5. aprila, u 10 sati i 50 minuta očekuje nas mladi Mesec u znaku Ovna. Dok je onaj prethodni, 6.marta u Ribama nosio simboliku završetka, s ovnovskim Mlađakom započinjemo novi ciklus. Otvaramo nova poglavlja života, postavljamo nove ciljeve, afirmišemo sopstvene potrebe.

Zato je sada važno početi od sebe. Osetiti, razumeti, očitati svoje potrebe. Procenite odnos kojeg imate prema samima sebi. Šta vam to smeta, možete li to prihvatiti? Nismo savršeni, ljudi smo. Svi imamo svoje nedostatke, pitanje je samo možemo li ih prihvatiti, a s prihvatanjem i delovati na njihovom osnaživanju, piše astrolog Julijana Oremović.

Energija ovog Mlađaka usmerena je prema osnaživanju sebe, svog samopouzdanja, hrabrosti i spremnosti da krenemo napred.

Budući da je Ovan prvi znak Zodijaka, s njim sve započinje, rađa se, znak koji uči kroz iskustvo, usudite se da u sebi probudite duh ratnika i pobednika, onog koji se ne boji avanture i nepoznatog. Svako kretanje, pa i ono pogrešno je bolje od stajanja na mestu. Ako i pogrešite, i to može biti više nego korisna poruka.

Vera u ono što nameravamo da ostvarimo je izuzetno važna. To je početak putovanja. Merkur, Venera i Neptun u Ribama pomažu nam u buđenju vere, u vizualizaciji cilja, u pronalasku svega onoga što nas na tom putu može podržati. Jedna od bitnih stavki je intuicija.

Savez Sunca i Meseca s Jupiterom u Strelcu simbol je novih prilika, a sreća će pratiti hrabre. One koji znaju šta hoće i koji su spremni da učine prvi korak, da krenu, a potom će ih Svemir na tom putu blagosloviti svojim darovima.

Dok Jupiter šalje svoje blagoslove, Saturn nam može donekle otežati putovanje. Možda postoji jedan nerešeni problem iz prošlosti koji vas blokira, rešite ga.

Uticaj mladog Meseca u Ovnu 5. aprila trajaće sve do 4. maja 2019: Na svojoj koži to će najbolje osetiti Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarčevi

Postoji li neki strah zbog kojeg ste neodlučni ili previše sumnjičavi, krećite se uprkos njemu.

Smatrate li da vas koče autoriteti, sistem, neko iz porodice, učinite ono što možete i pronađite mir sa zadatim ograničenjima koje u ovom trenutku ne možete zaobići.

Ali učinite sve što je u vašoj moći, uprkos strahu, uprkos lošim iskustvima iz prošlosti, uprkos svima i svemu što vam spušta energiju.

Verujte sebi. Verujte u sebe. Tada je moguće i ono što ste smatrali nemogućim.

I dok tražite načine da pokrenete promenu koju želite da vidite u svom životu, preispitajte neke navike, uverenja, postupke. Podržite sebe tako što ćete odbaciti ono što vam šteti.

Vladar ovog mladog Meseca je Mars i nalazi se u Blizancima. Ovaj Mars ponekad previše misli, a premalo radi. Započne nešto, ali brzo gubi interesovanje i u fokus mu uleće neka nova ideja ili plan. Komunikacija, kraća putovanja, odnosi s rođacima, učenje, način na koji razmišljamo i delimo svoje ideje u svet, takođe će imati važnost. On vam omogućuje prikupljanje svih važnih činjenica i podataka koji su nam potrebni za pokretanje nekog projekta ili promene.

I na kraju, uticaj i simbolika ove Mesečeve faze pratiće nas do idućeg mladog Meseca 4. maja. Najviše će ga osetiti Ovan, Rak, Vaga i Jarac , kao i oni koji imaju podznak u tim znakovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.