ASTRO

Sunce u Ribama do 21. marta 2019: Očekuju nas veliki izazovi u ljubavi, a mnogi će zbog prekomplikovane stvarnosti bežati u alkohol i opijate

Do 21. marta nas očekuje period pun promenljivog raspoloženja i stanja.

Sunce je ušlo u znak Ribe i tu će biti do 21. marta 2019.

Same po sebi osobe rođene u ovom znaku su veoma maštovite, empatične i kreativne. Vole ljude, životinje i prirodu. Veruju u magiju života i okrenuti nekada okultnim pojavama. Vera i religija su u znaku Ribe, a Venera, vladarka ljubavi, se najbolje oseća u ovom znaku.

Vole da se utope u drugu osobu, da postanu jedno sa onima do kojih im je stalo, a osećaju tuđe emocije i pre nego što su i izgovorene.

Često žele da budu neko drugi, da menjaju svoju stvarnu sliku i to im često i uspeva kroz profesiju. Najčešće se bave umetničkim poslovima, kao što su gluma i muzika, a kako imaju bujnu maštu neretko su uspešni u pisanju romana i pesama.

Loše strana ovog znaka je što nema izražen ego i nema jasne granice u odnosima sa drugima. Njima je lako manipulisati jer ego nigde ne izbija. Kada se ispoljavaju pretežno loše osobine uočljiva je potreba za izigravanjem žrtve, besciljnost u ponašanju i planovima kao i nepostojanje samostalnosti.

Žene koje imaju Sunce u Ribama biraju muškarce pretežno umetničkog tipa. Ukoliko je loše položeno i pod teškim aspektima, on može biti alkoholičar, narkoman i lažov. U dobrim aspektima on je romantičan, nežan i posvećen.

Sunce u Ribama do 21. marta 2019

Muškarci rođeni u ovom znaku su često slabije životne energije, neodlučni , ali i romantični. Šarma im ne nedostaje, a lako se prilagođavaju partnerkama i okolnostima u kojima se nađu. Ne vole suočavanja sa istinom i beže od konflikta.

Šta nas očekuje tokom prolaska Sunca kroz ovaj znak?

Izazovi na polju ljubavi će biti veliki. Moramo da pokažemo jasan stav i da povratimo veru u pozitivne ishode.
Probleme ćemo želeti da rešavamo linijom manjeg otpora, bežanjem u alkohol i opijate (lekove takođe), a stvarnost će nam se činiti prekomplikovana. Mnogi će bežati u san (to rade svi sa Suncem u ovom znaku) kao način odbrane od surove realnosti.

Biće nam probuđena podsvest i lako se može desiti da sav „materijal“ , duboko zakopan , izađe na videlo bez cenzure.

Ovnovima će biti „uznemirana“ mračna strana. Želeće da se sakriju.

Bikovi će morati da porade na konačnim efektima njihovih pređašnjih poteza na profesionalnom planu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Blizanci će biti izazvani na polju karijere. Potrebno je da se pripaze od forsiranja napornog tempa.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.