Home ASTRO Sunce u Ribama do 21. marta 2019: Očekuju nas veliki izazovi u...

Sunce u Ribama do 21. marta 2019: Očekuju nas veliki izazovi u ljubavi, a mnogi će zbog prekomplikovane stvarnosti bežati u alkohol i opijate

52
0
Dnevni horoskop za 31. maj 2019
Dnevni horoskop za 31. maj 2019

Do 21. marta nas očekuje period pun promenljivog raspoloženja i stanja.

Sunce je ušlo u znak Ribe i tu će biti do 21. marta 2019. Same po sebi osobe rođene u ovom znaku su veoma maštovite, empatične i kreativne. Vole ljude, životinje i prirodu. Veruju u magiju života i okrenuti nekada okultnim pojavama. Vera i religija su u znaku Ribe, a Venera, vladarka ljubavi, se najbolje oseća u ovom znaku. Vole da se utope u drugu osobu, da postanu jedno sa onima do kojih im je stalo, a osećaju tuđe emocije i pre nego što su i izgovorene. Često žele da budu neko drugi, da menjaju svoju stvarnu sliku i to im često i uspeva kroz profesiju. Najčešće se bave umetničkim poslovima, kao što su gluma i muzika, a kako imaju bujnu maštu neretko su uspešni u pisanju romana i pesama. Loše strana ovog znaka je što nema izražen ego i nema jasne granice u odnosima sa drugima. Njima je lako manipulisati jer ego nigde ne izbija. Kada se ispoljavaju pretežno loše osobine uočljiva je potreba za izigravanjem žrtve, besciljnost u ponašanju i planovima kao i nepostojanje samostalnosti. Žene koje imaju Sunce u Ribama biraju muškarce pretežno umetničkog tipa. Ukoliko je loše položeno i pod teškim aspektima, on može biti alkoholičar, narkoman i lažov. U dobrim aspektima on je romantičan, nežan i posvećen.
Sunce u Ribama do 21. marta 2019
Muškarci rođeni u ovom znaku su često slabije životne energije, neodlučni , ali i romantični. Šarma im ne nedostaje, a lako se prilagođavaju partnerkama i okolnostima u kojima se nađu. Ne vole suočavanja sa istinom i beže od konflikta.

Šta nas očekuje tokom prolaska Sunca kroz ovaj znak?

Izazovi na polju ljubavi će biti veliki. Moramo da pokažemo jasan stav i da povratimo veru u pozitivne ishode. Probleme ćemo želeti da rešavamo linijom manjeg otpora, bežanjem u alkohol i opijate (lekove takođe), a stvarnost će nam se činiti prekomplikovana. Mnogi će bežati u san (to rade svi sa Suncem u ovom znaku) kao način odbrane od surove realnosti. Biće nam probuđena podsvest i lako se može desiti da sav „materijal“ , duboko zakopan , izađe na videlo bez cenzure. Ovnovima će biti „uznemirana“ mračna strana. Želeće da se sakriju. Bikovi će morati da porade na konačnim efektima njihovih pređašnjih poteza na profesionalnom planu. Blizanci će biti izazvani na polju karijere. Potrebno je da se pripaze od forsiranja napornog tempa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.