Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. februar 2019: Strelcu stižu pare, Devica čeka bolje...

Dnevni horoskop za 20. februar 2019: Strelcu stižu pare, Devica čeka bolje dane, Vaga se provodi

59
0
Mesečni horoskop za decembar 2019.
Mesečni horoskop za decembar 2019.

Dnevni horoskop za 20. februar 2019: Ovan u ljubavi sa Škorpijom, Bik pije i samuje, Blizanci u neskladu, Rak i Jarac u spoju, Lav sarađuje sa Vodolijom, Devica čeka bolje dane, Vaga se provodi, Strelac dobija novac, a Ribe ostaju kratkih rukava. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20.02.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Danas radni dan započinjete sa osobom iz sazvežđa Rak. Dobar dan za privatan biznis. Ljubav Emotivno imate pravo da se opustite jer radite previše. Oni koji su sami očekuju dobar provod i ljubav sa Škorpijom. Zdravlje Dosta dobro zdravlje.

BIK

Posao Uložićete veliki napor da se stabilizujete i pokrenete kako biste promenili svest i sebi omogućili bolji život. Ljubav Iako volite da volite, ponekad poželite da budete i sami. Zdravlje Alkohol nikako u narednom periodu.
Dnevni horoskop za 20. februar 2019

BLIZANCI

Posao Novac vam je potreban, više nego do sada. Imaćete pored sebe Bika, Škorpiju, Vagu koji bi mogli da pomognu. Ljubav Za sve slobodne ljubavni susret. Blizanci u braku ili vezi razmišljati da postave partneru neke nove standarde u vezi, tipa – više samostalnosti. Zdravlje Obratite pažnju na manje prehlade koje su česte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.