PUN MESEC U RIBAMA 6. septembra: Izvedite ovaj ritual da prizovete ljubav i novac!
Pun Mesec

Pun Mesec u Vagi 11. aprila 2017: Pun Mesec posipa životne puteve ružičastim prahom i otvara vrata velikom uspehu! Pročitajte kakva energija vas prati ulaskom punog Meseca u znak Vage…

Retrogradne planete su obeležile april 2017. godine kao mesec koji na svakom koraku zadaje nove prepreke, ali ulazak punog Meseca u znak Vage 11. aprila 2017. godine donosi mističnu energiju koja pokazuje pravi put ka ispunjenju životnih ambicija i skrivenih želja, piše Lovesensa.

Ovaj pun Mesec naziva se još i ružičasti Mesec jer donosi pravu energiju proleća i podseća nas na snagu i moć koju nosimo u sebi. Ali, ne treba zaboraviti da je ovaj Mesec nosilac ženske sreće i dobre karme, pa će dame ubrati zaslužene plodove svog truda.

Pun Mesec u Vagi pojačava intuiciju, mnoge dame će uspeti da kanališu svoj energetski tok u pravom smeru. Možda ste na putu uspeha doživeli poraz, ali ne zaboravite da nije svaki dan svetao i sunčan. Međutim, ako svakog dana napravite jedan korak ka cilju vaše pobede će početi da se ređaju u nizu.

Magija “ružičastog” Meseca zahteva da se posvetite sebi, osetite tišinu i zahvalite svom telu i srcu na svakom dobrom potezu u prethodnu periodu. Častite svoje telo odmorom, poklonite duhu mir meditacijom i emocije dovedite u sklad podsećanjem koliko ste uspeha i truda u svoj život uložili. Vreme je da se odmorite od planiranja budućnosti, već se posvetite sebi i izgovorite: “Zahvalna sam i posvećena svakom trenutku koji mi je poklonjen.”

Kada pun Mesec pokaže svoj pravi sjaj treba da se setimo izreke “Kako seješ tako ćeš i da žanješ”. Zato uspeh i nagrade sleduju onima koji su postavili dobre temelje na putu ka ostvarenju planova, pa će se sav trud isplatiti, naročito damama.

Iako na poslovnom planu možemo da očekujemo napredak, punom Mesecu u Vagi sukobljava se agresivni Ovan koji vlada ovim periodom, pa će međuljudski odnosi biti napeti. Ipak, Mesecu u Vagi pridružuje se srećni Jupiter zato će sve nesuglasice biti rešene ako smo dovoljno mudri da ostvarimo kompromis. Pod uticajem ružičastog Meseca veliku ulogu imaće članove naše porodice i prijatelji, a mnogi će vas iznenaditi pružanjem podrške umesto otpora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.