Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. april 2017: Škorpija verna, Ribe imaju podršku, Rak...

Dnevni horoskop za 10. april 2017: Škorpija verna, Ribe imaju podršku, Rak dobar u poslu

105
0
Dnevni horoskop za 10. april 2017

Dnevni horoskop za 10. april 2017: Ovan se ulenjio, Bik se oseća snažno, Blizanci da se opuste, Rak dobar u poslu, Lav u srećnoj fazi, Devica pati od bolova u leđima, Vaga uspešna u poslu, Škorpija verna, Strelac zapažen, Jarac umoran, Vodolija dobro, Ribe imaju podršku. Ovo je današnji horoskop za 10.04.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Sa Mesecom u znaku Device u Vašem 6. polju želite sve da svedete na minimum obaveza. Ljubav Emotivno ako ste sami onda poznanstvo sa osobom koja nosi uniformu, lekar, policija, vojska, advokat… Zdravlje Dobro se osećate.

BIK

Posao Odradićete jedan dobar posao koji će vam se pokrenuti kroz neko vreme ali ste ažurni i to je odličan znak. Ljubav Emotivno želite po svaku cenu da se pokrenete na ozbiljnu vezu. Zdravlje Imate fizičke snage. dnevni horoskop 29. oktobar 2016.

BLIZANCI

Posao Očekujete nove ustupke od osobe sa kojom radite. Ljubav Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se. Zdravlje Izađite iz kuće.

RAK

Posao Dobar aspekat vašeg vladara Meseca sa Venerom daće srećan ishod na poslu ili saradnji sa strancima. Ljubav Bićete pomalo ugroženi od partnera je ne pokazuje dovoljno emocija. Zdravlje Čuvajte se jake hrane. dnevni horoskop 24. oktobar 2016.

LAV

Posao Poslovno radite sa osobom koja će vam pomoći oko prezentacije ideja, planova na internet mreži. Ljubav Odličan aspekat za ljubav. Partner vas obožava. Sreća na putu. Zdravlje Odlično.

DEVICA

Posao Mesec jeste u vašem znaku ali u lošem aspektu sa tačkom Fortune – sreće, subine. Pazite kako pregovarate. Ljubav Ne ulazite u bilo koji oblik veze sa Strelcem. Zdravlje Problem može biti jedino onim Devicama koje već pate od diskus hernije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.