Home ASTRO Srpska astrološkinja otkriva kada će biti pronađena vakcina protiv korone i kako...

Srpska astrološkinja otkriva kada će biti pronađena vakcina protiv korone i kako ćemo proći u drugom talasu pandemije

126
0
Srpska astrološkinja otkriva kada će biti pronađena vakcina protiv korone i kako ćemo proći u drugom talasu pandemije
Srpska astrološkinja otkriva kada će biti pronađena vakcina protiv korone i kako ćemo proći u drugom talasu pandemije

Astrolog Aleksandra Bjeljac ističe da se jasno videlo da nećemo imati mirno leto

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf.rs objašnjava šta nam govori astrologija o aktuelnoj pandemiji korona virusa i kakva su predviđanja. Kao što sam i apelovala da će se pandemija proširiti početkom maja, tako sam i najavila probleme tokom leta. Znamo da imamo nagli skok obolelih od Covid-19. Ovo pogoršanje situacije nam je doneo retrogradni Merkur kroz astrološki znak Raka. Sam horoskopski znak Raka sa zdravstvenog aspekta vlada disanjem, plućima i grudima. Zato je ovaj aspekt uticao na to da se pandemija ponovo aktivira i ponovo pokrene probleme sa disajnim organima i donese veće probleme. Apelujem da se suzdržimo od nervoze, sukoba i svađa. Od kraja jula imamo poziciju Jupitera, Saturna i Plutona tako da može doći do povećanih strahova. Strahovi nas mogu blokirati i dovesti mnoge ljude u stanje depresije. Ne bi trebalo da ih potiskujemo već da se potrudimo da prihvatimo realnost koliko god to nekima izgledalo teško.
Astrolozi su pronašli krivca za korona virus a to nije Merkur: Civilizacija prolazi kroz svojevrsni kosmički filter a evo dokle će pandemija trajati
Ovakvo stanje svesti biće dominantno do avgusta. Kada Sunce uđe u znak Lava, suzdržite se od naslućivanja. Avgust će doneti aspekt Jupitera i Neptuna u retrogradnom hodu, pa će mnogi obustaviti privremena opterećenja i dobiti lažni optimizam. Samo leto tj. avgust možemo gledati kao na zatišje pred buru. Biće nekih novih mera, restrikcija, ali ne strogih. Od kraja septembra Saturn kreće direktnim hodom tako da već od sredine novembra može doći do širenja pandemije. Od oktobra aspekt Jupitera i Neptuna sa Marsom u retro hodu u Ovnu može dovesti do ponavljanja tenzija i napetosti. Savet je da se primirite, smanjite agresiju i napetost jer kod mnogih može doći do pada imuniteta, a to vam u vreme pandemije svakako ne ide na ruku.
Kad se sve ovo jednom završi: Saznajte šta svaki horoskopski znak očekuje posle pandemije korona virusa
Od decembra do februara sledeće godine kada Saturn uđe u znak Vodolije situacija se može promeniti i doći do pojave vakcine. Od proleća sledeće godine će biti mnogo lakše. Možemo odahnuti i prihvatiti situaciju kao i sa drugim bolestima u potpunosti tek 2022. na 2023. godinu. Te godine donose potpuno primirje. Nekima ovo deluje kao dug period, ali moramo biti jaki i dočekati velike promene na poljima koje su nas opterećivali i razlog su svih sadašnjih strahova, blokada i sukoba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.