Home ASTRO SAZNAJTE KAKO SU ISPREPLETENE DALEKA PROŠLOST I BUDUĆNOST: Datum vašeg rođenja je...

SAZNAJTE KAKO SU ISPREPLETENE DALEKA PROŠLOST I BUDUĆNOST: Datum vašeg rođenja je odredio vaš karmički pravac

281
0
Datum vašeg rođenja je odredio vaš karmički pravac
Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

Glavni karmički pravac u natalnoj karti očitava se iz položaja Severnog i Južnog Mesečevog čvora, ali i sama pozicija Sunca ukazuje na neke osnovne odrednice, jer njegova svetlost osvetljava čovekov put i nije nimalo slučajno što se nalazi baš tu gdje jeste – u određenom znaku, polju, stepenu ili bar dekadi. U Zodijačkom krugu od 360 stepeni postoji 36 dekada. Pogledajmo kakav je uticaj Sunca prema dekadama, a povezan s karmičkim putem, piše ehoroskop.net.

Rođeni od – do:

1. 21.3. – 30.3.

Odnosi s drugim ljudima, a posebno sa suprotnim polom bili su vam glavna tema u prošlom životu. Neretko ste živeli zbog drugih zaboravljajući sami sebe. Ova sklonost dovodila vas je poziciju čak do nivoa zavisnosti, jer ste važne odluke takođe prepuštali drugoj strani. Okruženje u kojem ste živeli bilo je uglađeno i uredno, a u njemu su se negovale gospodske osobine. Zbog svega toga sada, u ovom životu, treba da naučite lekcije samostalnosti i odlučnosti, pa čak i onda kad bi bilo najlakše osloniti se na druge. Ono što možete učiniti ili pokrenuti sami, učinite sami. Takođe je važno da negujete samodisciplinu.

2. 31.3. – 10.4.

Vi ste osoba koja zna s ljudima i koja uvažava druge. U prošlom životu verovatno ste se bavili diplomatijom ili ste bili u poziciji da mirite posvađene strane. Zato razumete različita mišljenja i negujete toleranciju. Oko vas je bilo dosta dodvoravanja, pa ste povremeno skloni da popustite ulizicama jer je to iskušenje koje nosite od pre. Ali suprotno tome, sada bi trebalo odoleti takvim izazovima i nadvladati ih samostalnim načinom razmišljanja, čvršćim stavovima i nepokolebljivom voljom da isterate stvari do kraja. Razvijajte nešto svoje, nešto lično i sve što doprinosi vašoj ličnosti. Bavite se više sobom, a manje drugima.

3. 11.4. – 20.4.

U prošlom životu završili ste ili uspešno priveli kraju jednu lepu ljubavnu priču i to vas je na neki način obeležilo. Verovatno ste živeli sa svojm najdražom osobom potpun i srećan život udvoje i ostvarili sve njegove dobrobiti. Zbog toga ste i sada osoba koja je širokogrudna i poštuje druge. Bili ste dobar partner (partnerka) i ugledan građanin. Sada treba da se malo više posvetite sebi i da se izborite za svoje ideje, želje i načela. Vreme je da u ovom životu uzmete stvari u svoje ruke i malo se više pokrenete u pravcu samostalnosti. Aktivan i sportski stil života nešto je što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osećate, a vas podstaknuti na malo agresivnije poteze u životu.

4. 21.4. – 30.4.

Vaš prošli život bio je prilično ratnički. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i poznajete sve tajne strateških veština, ili ste se zatekli u situaciji kad ste jednostavno sve morali srušiti kako bi počeli ispočetka. Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas i sada dovodi u iskušenja da rušite stvari i onda kad bi to trebalo, ali i onda kad se to ne treba. Zato je za vas od najvećeg značaja da naučite kako živeti smireno bez potrebe da stalno nešto razarate. Vaš ideal ovog puta treba da bude priča o kućici u cveću i mirnom životu i suživotu s drugima. To je slika i put kojim treba ići, a što se ratovanja tiče, zaboravite ga. Negujte toleranciju i diplomatiju, ako treba i ziheraštvo.

5. 1.5. – 10.5.

Za vas je u ovom životu najveća zagonetka kako uspostaviti ispravan sistem vrednosti, bilo da se radi o onim materijalnim, bilo o nematerijalnim. I to najviše zato jer ste u prošlom životu rasturali sve što vam je došlo pod ruku. Možda ste se trudili to izbeći, ali onda su vam se događaji tako posložili da ste za čas ostali bez svega ili ste morali odbaciti ono što ste imali. Okruženje u kom ste živeli bilo je nemirno, moguće je da se radilo i o ratu i stradanju, a vi ste bili onaj koji je u svemu tome bio i te kako aktivan. Sada treba da shvatite svoje prioritete i dosledno ih sledite na što mirniji i stabilniji način. Putem konvencionalnih metoda.

6. 11.5. – 20.5.

Vi ste u prošlom životu do kraja razvili umeće destrukcije. Verovatno ste bili general ili vojskovođa koji je razorio određena područja i u tome je bio i više nego dosledan. Sada vam vaša stara slava dolazi na naplatu kroz ovaj život i to tako da se morate svojski potruditi da održite postojeće stanje stvari, da se brinete za svoja dobra i da sačuvate vrednosti koje posedujete. U to ćete ulagati jako mnogo truda, ali ćete s vremenom sve više shvatati da nije suština u tome, nego da je stvar u pristupu. Za vas je od najvećeg značaja da zauzmete konstruktivan stav i da doprinosite nečemu što se gradi, proizvodi ili neguje, a najbolje da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.