Dnevni horoskop za 30. maj 2017

Dnevni horoskop za 30. maj 2017: Dragi naši, pred nama je utorak, a s njim bitnijih dešavanja na nebu nema, osim utiska od prethodnog dana koji će vas pratiti i tokom današnjeg dana, a to znači Mars u Blizancima koji nastavlja da izaziva, postavlja prepreke i neukrotive sagovornike. Sve je ipak samo prolaznog karaktera, ne udubljujte se u ozbiljnije rasprave, to su neke stare nerešene stvari koje se dovlače iz prošlosti.

Danas savetujemo oprez u saobraćaju, a neke dalje destinacije neka sačekaju bolje vreme i bolje aspekte. Pritom ponajpre mislimo na prevoz vazdušnim putem, piše Današnji dnevni horoskop. Prijatan dan..

OVAN

POSAO

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

LJUBAV

Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.

LJUBAV

Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Kad žena iz ovog znaka jednom kaže DA, onda to i misli za ceo život
Dnevni horoskop za 30. maj 2017

BLIZANCI

POSAO

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.

LJUBAV

Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

RAK

POSAO

Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.