Saturn se vraća u znak Jarca 2. jula 2020: Moraćete da se konačno suočite sa repovima iz prošlosti koje odavno vučete za sobom
Saturn se vraća u znak Jarca 2. jula 2020: Moraćete da se konačno suočite sa repovima iz prošlosti koje odavno vučete za sobom

U noćnim satima 2. jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će ostati do 17. decembra kada će krenuti u znak Vodolije.

Nedovršeni odnosi, poslovi, ‘duhovi’ prošlosti s kojima nismo pronašli mir, ponovo ulaze u naš život. Ali ovog puta nemamo izbora, nemamo mogućnost odlaganja. Potrebno je stvari rešiti, dovršiti, arhivirati. Svi repovi prošlosti koje vučemo za sobom otežavaju nam ostvarenje novih planova i želja, stoga posmatrajte što vam se pojavljuje u životu u narednim mesecima. To će biti vaša tema, piše astrolog Julijana Oremović.

Vreme je da odrastemo i preuzmemo odgovornost. Izađemo iz zone straha, zauzmemo se za sebe. Promenimo obrasce ponašanja koji su zaustavljali ispunjenje.

Ulazimo u vreme kada na objektivniji način možemo sagledati ono što je bilo i promeniti to u ime vlastitog boljitka.

Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine

Karma se čisti, pa ako nešto u ovom razdoblju i izgubite, pronađite mir s tim jer će to biti za vaše dobro.

Od 2. do 17. jula Saturn će boraviti na poslednjem stepenu Jarca. Jedan ciklus započet u martu se ponavlja kako bi se ovaj put napokon presložio i do kraja godine dobio svoj epilog.

Sretno na ovom zanimljivom putovanju!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.