ASTRO

Retrogradno kretanje asteroida Cerera od 7. jula do 18. oktobra 2020: Ogledalo karme koje ne možete izbeći

Isceljenje je ključ sreće, koliko god sam postupak isceljenja bio težak.

Veliki asteroid Cerera kreće retrogradno od 7. jula i utiče na polje majčinstva, porodice, nežnosti i refleksiju ljubavi, piše Lovesensa.

Ovaj asteropid biže u retrogradnoj fazi sve do 18. oktobra kada ulazi u post-retrogradnu fazu i vlada iz senke sve do 3. januara 2021. godine.

Cerera svoj retrogradni put započinje u znaku Riba, a 27. septembra prelazi u znak Vodolije. To znači da će se način njenog uticaja na našu sudbinu menjati periodično dok je u retrogradnom ciklusu.

Cerera je jedan od glavnih asteroida pored Kirona i Plasa. Ona je najveći asteroid i nalazi se u orbiti između Marsa i Jupitera, a ime je dobila po rimskoj boginji Cereri.

Tradicionalno, ovaj asteroid vlada svim aspektima povezanim sa prirodom i majčinstvom, uključujući i naše izvore hrane – posebno poljoprivredu, negovanje, negovanje sebe, ljubav prema sebi i našu sposobnost prihvactanja i pružanja ljubavi prema drugima. Zaista, radi se o tome kako se predstavljamo za druge, ali i kako se pokazujemo za sebe.

Ponekad je ovaj asteroid povezan i sa tugom. Prema mitologiji Pluton je ukrao ćerku boginje Cereri, Persefonu i odneo je u njegov podzemni svet da bi je oženio. Dok Cerera nikada nije uspela da vrati ćerku u potpunosti.

Zbog toga nam retrogradno kretanje ovog asteroida može doneti i teme oko uništenja određenih vrednosti, razočaranja i odustajanja. Važno je da dobro pazimo na lekcije kojima nas Cerera uči.

Retrogradno kretanje asteroida Cerera od 7. jula do 18. oktobra 2020: Ogledalo karme koje ne možete izbeći

Retrogradno kretanje asteroida Cerera od 7. jula do 18. oktobra 2020: Ogledalo karme koje ne možete izbeći

Retrogradna faza asteroida najčešće se događa jednom godišnje i podstiče nas da razmislimo da li smo zadovoljni trenutnim odnosima u svom životu, da li imamo dovoljno ljubavi prema sebi i kako tu ljubav manifestujemo. Zahteva od nas da dublje osvestimo šta znači negovati sebe, ljude koje volimo, pa čak i one koji su nam zadali bol.

Ova retrogradna faza Cerere podstiče nas da detaljnije razmislimo u ulozi majke u životu svakog od nas. Okolnosti takođe stavljaju fokus na negovanje principa majčinstva. Prisutna je pandemijska energija koja nas podstiče da ostanemo kod kuće sa svojim porodicama, ali i pomračenja Meseca koji takođe preispituju porodične odnose i emotivne konekcije.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

U 2020. godini svedoci smo brojnih retrogradnih planeta i uticalja i svaka od njih naglađava turbulentne promene. Ovaj aspekat je jedinstven jer nas poziva da bliže pogledamo naše odnose, porodični život, atmosferu u svom domu i posmatramo ljubav u sebi. Retrogradna Cerera predstavlja ogledalo karme koje ne možete izbeći.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.