Fokus i motivacija tokom retrogradnog Saturna dovode do produktivnosti, dostignuća i reputacije. Vodolija vlada grupama, društvom i pravdom, jednakošću i humanitarnim delima. Bićete pravični i kritikovaćete one koji se penju isključivo u pravcu profita, pohlepe i sebičnosti.

Moguće je vraćanje raznih sećanja na muške figure vaše porodice. U ovom periodu će naročito biti značajan vaš odnos koji ste u detinsjtvu imali sa ocem. Generalno, retrogradni Saturn naglašava mušku energiju.

Kada retrogradni Saturn pređe u znak Jarca 1. jula, dolazi najvažnije vreme za dugoročno rešavanje trenutnih društvenih problema. Fokus će biti na ekonomskoj situaciji. To može biti uzbudljiv period nove svesti o tome kako se nosimo sa ograničenjima i gde nas granice i okvir ometaju više nego što nas motivišu.

Retrogradni Saturn u Jarcu zahteva donošenje važnih odluka, naročito na polju partnerstva. Ovo je period u kojem treba da odlučite sa kojim ljudima želite da se povežete, kako ćete delovati na raznim poljima i kako da iskoristite svoj potencijal.

Duša je u ovom periodu malo ranjiva, a osetljivost pojačana. Zato se čuvajte laskanja i nežnih i lepih reči. Budite oprezni da ne upadnete u rizičnu ljubavnu zabludu.

Na poslu ćete steći ili povratiti svoj autoritet, a to će se dogoditi kroz ubiranje plodova napornog rada.

Najbolje odluke donećete ako u potpunosti slušate sebe – svoj um, srce i intuiciju. Pronašite balans svojih unutrašnjih želja i delujte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.