ASTRO

RETROGRADNI PLUTON OD 20. APRILA DO 28. SEPTEMBRA 2017: Na putu do uspeha moraćete da se suočite sa unutrašnjim demonima

Retrogradni Pluton od 20. aprila do 28. septembra 2017: Sa ovom retrogradnom planetom, moramo da upoznamo i svoju tamnu stranu, ali mogućnost promena je ogromna…

Tek što je Venera završila svoj retrogradni hod, a već nas zahvata senka retrogradnog Plutona. Astrolozi kažu da je to vreme kad moramo da upoznamo svoju tamnu stranu, piše Lepa & Srećna.

Ove godine Pluton je retrogradan u Jarcu od 20. aprila do 28. septembra kad ponovo kreće direktno.

Ovaj aspekt nam donosi prilike za uspeh ako pronađemo u sebi prepreke i iskorenimo ih. Ovo je takođe period kada treba preispitati pitanja kontrole i moći u našem životu bilo da treba da prestanemo da preterano kontrolišemo neke ljude ili situacije i pustimo neke da odu iz našeg života ili da se suprotstavimo nečijoj kontroli ili manipulacijama nad nama.

Ovo je odlično vreme i da se oprostite sa nekim predrasudama, opsesijama ili zavisnostima. Ovo je vreme duboke transformacije i psihološke promene. Možda ćete imati osećaj da nemate kontrolu nad događajima ili ćete se suočiti sa promenama u važnim odnosima. Bićete prisiljeni da se suočite sa svojim unutrašnjim demonima da bi napredovali. Retrogradni Pluton može doneti i porodične sukobe oko imovinskih pitanja.

lepaisrecna.rs

 

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

9 − eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.