Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. april 2017: Vagi ide posao, Škorpija nezadovoljna, Strelac...

Dnevni horoskop za 20. april 2017: Vagi ide posao, Škorpija nezadovoljna, Strelac u problemu, dobar dan za Jarca, Vodoliju brinu finansije a Ribe intuitivne

61
0
dnevni horoskop za 20 april 2017
dnevni horoskop za 20 april 2017

Dnevni horoskop za 20. april 2017: Ovan u gužvi, Biku treba promena, Blizanci odlično, promene za Raka, prijatne vesti za Lava, Devica uspešna, Vagi ide posao, Škorpija nezadovoljna, Strelac u problemu, dobar dan za Jarca, Vodoliju brinu finansije, a Ribe intuitivne, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Dan počinje sa izvesnom gužvom i Vi radite više stvari od jednom. Umete da se pokažete kada ste pod pritiskom. dnevni horoskop april devojka livada Ljubav Mislite o nekome iz prošlosti. Verovatno vas je neko asocirao svojim izgledom ili pričom. Zdravlje Obucite se shodno vremenu.

BIK

Posao Prikupljate informacije u vezi sa projektom koji vam je bitan. Imate dobru saradnju sa iskusnijim saradnicima i toga se držite. Ljubav Potreba za emotivnom promenom je naglašena kojeg god da ste statusa. Zdravlje Dobro.
Dnevni horoskop za 20. april 2017
Dnevni horoskop za 20. april 2017

BLIZANCI

Posao Finansije vam se popravljaju ili postoje naznake za tako nešto. Oslonite se na mlađu osobu ili rođaka. Ljubav U emotivnom delu počinjete da se opuštate i maštate. Možda nije sve realno ostvarivo, ali vama prijaju ti osećaji. Zdravlje Odlično se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.