Izazovan aspekt Marsa i Plutona od 13. do 16. avgusta 2020: Idealno vreme da se problemi koji vas muče iščupaju iz korena i jednom zauvek reše
Izazovan aspekt Marsa i Plutona od 13. do 16. avgusta 2020: Idealno vreme da se problemi koji vas muče iščupaju iz korena i jednom zauvek reše

U četvrtak, 15. avgusta u 14 sati i 31 minut dogodiće se astrološki dosta zanimljiv pun Mesec u Vodoliji.

Nasuprot Meseca na 22 stepenu Vodolije postaviće se Sunce i Venera na 22 stepenu Lava.

Ova opozicija je vrlo zanimljiva jer priča priču o ljubavi, autentičnosti, o tome kako izražavamo sebe i sve ono što jesmo, piše astrolog Julijana Oremović.

Krijemo li se od drugih?

Glumimo da bismo bili prihvaćeni ili ćemo otvoreno izneti svoje mišljenje?

Koliko smo spremni da damo u ime ljubavi, u ime onoga što želimo?

Znamo li da primimo ljubav, da tražimo za sebe?

Dramatizujemo li oko problema, naduvavamo li ih ili smo spremni da ih rešimo? Deca dramatizuju, zreli pojedinci deluju.

Ovo je vreme kada ne bi trebalo da budemo tvrdoglavi, kada ne bi trebalo da se zadržavamo na mestu na kojem nam nije dobro, već da pristajemo na promene bez obzira na to koliko neizvesne bile.

Krećite se napred. Budite revolucionar svog života. Stvorite ono što želite da živite.

Uzmite olovku i papir. Zapišite svoj sledeći cilj. Razradite osnovne korake do njega. A pre toga, ako je potrebno, pomirite se s onim što ste ostavili iza sebe, ako tako nešto postoji.

Sve počinje od prihvatanja onoga što jeste. A potom nam postaje jasnije šta treba činiti da bismo ostvarili cilj ili ispunili svoje potrebe, bez obzira je li reč o ljubavi, novcu ili nekom drugom području života.

Prisutna je i jaka strast. Intenzitet Lava traži zadovoljenje, traži poštovanje, odobravanje. Ali kako to tražiti od drugih, ako to ne dajete samima sebi.

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019. donosi nova prijateljstva i ljubavi: Naročito će biti značajan za Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije
Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019. donosi nova prijateljstva i ljubavi: Naročito će biti značajan za Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije

Ovaj pun Mesec može i razviti neka nova prijateljstva ili pak prijateljstvo razviti u ljubav. Može nas podstaknuti da se pridružimo nekim udruženjima, grupama, a sve kako bismo lakše ostvarili svoje planove.

Sada treba da podržavamo jedni druge, da dajemo pažnju koju i sami želimo da primimo. Sve se nekako vraća, kao da se vrti u krugu.

Ono što daš, to ćeš i primiti, ako ne od osobe kojoj si dao, onda od nekog drugog. To je ravnoteža koju život uspostavlja.

Postoji težnja prema napretku, prema razvoju, bilo da je reč o nekoj ideji ili ličnom razvoju.

Ako se javi neka sumnja, nelagoda emocionalne prirode, nemojte je zanemariti. Pogledajte u nju, šta vam ona govori. Istina vas može osloboditi, ali jedino ako ste spremni za nju.

Ako zanemarujete sebe zbog drugog, ako okrivljujete drugog za sopstveno nezadovoljstvo, zastanite. I pokušajte sagledati svoj deo odgovornosti za ono što se događa.

Vodolija je znak budućnosti, pa izdvojite malo vremena i pokušajte da vizualizujete svoju budućnost. Kako biste želeli da ona izgleda? I uključite pritom i srce, ipak nasuprot Meseca u Vodoliji stoje čak četiri planeta u Lavu (Merkur, Sunce, Venera i Mars).

Teme ovog punog Meseca ukratko su: ljubav i zaljubljenost, primanje i davanje, autentičnost, prijateljstva, udruživanje s drugima, ostvarenje novog plana ili ideje, društvene mreže i umrežavanje, sloboda i oslobođenje.

I ovaj će Uštap biti naročito značajan za pripadnike Lava, Bika, Vodolije i Škorpije, kao i za one koji imaju podznak u tim znakovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.