Dnevni horoskop za 15. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 15. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 15. avgust 2019: Bik će imati povoljan dan na ljubavnom polju, Blizanci se suočavaju sa zdravstvenim problemima, Vodolija bi trebalo da preispita odnos sa partnerom, piše Stil.

OVAN

Vi ste veoma posvećeni poslu i želite da se pokažete u najboljem svetlu. Spremni ste da uradite sve što možete kako bi napredovali. Imate priliku da obnovite kontakt sa osobom do koje vam je stalo još uvek. Problemi sa zubima.

Dnevni horoskop za 15. avgust 2019
Dnevni horoskop za 15. avgust 2019.

BIK

Nemojte da se prepustite inerciji već se okrenite tome da na poslovnom polju donosite svesne odluke. Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni očekuje vas novo, zanimljivo poznanstvo. Povećajte unos kalcijuma.

BLIZANCI

Pred vama su manje komplikacije koje možete da rešite bez puno napora i stresa do kraja dana. Veoma ste usamljeni i zatvorili ste se u sebe. Pred vama je period u kojem nećete imati kvalitetne ponude. Glavobolja vas muči.

RAK

Zabrinuti ste i problemi vas opterećuju. Kako biste bili zadovoljni, biće potrebno da poslušate nečiji savet. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, sada dolazi trenutak da se zbližite. Naglašena je nesanica kod vas.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.