Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost - da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom
Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost - da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom

U ranim jutarnjim satima 5. jula očekuje nas poslednje u nizu pomračenja na relaciji Rak/Jarac. S njim završavamo, okončavamo neke teme i okolnosti koji su mogli započeti u leto 2018. ili pak početkom 2019. godine. Ono nas poziva da nešto dovršimo, rešimo kako bi se naš život mogao dalje odvijati na najbolji mogući način za nas.

Reč je o pomračenju Meseca koja će se dogoditi na 13′ Jarca. Reč je o preuzimanju odgovornosti, rešavanju sukoba, problema i svađa (posao, porodica, odnosi), koji su nam otežavali život.

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a s ovim pomračenjem pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo sebi zadali, piše astrolog Julijana Oremović.

Dobro je i videti koje emocionalne obrasce možemo promeniti da bismo bili uspešniji u ostvarenju onoga što smo naumili.

Nije loše preispitati postoji li zdrava ravnoteža između privatnog i profesionalnog života.

Vladar pomračenja je Saturn, a on se nalazi na poslednjem stepenu Jarca, što definitivno sugeriše kraj, završetak. Sublimiramo stečena iskustva, u prilici smo shvatiti čemu su nas naučila, okončati s onim što nam ne čini dobro i krenuti napred.

Mesečni horoskop za jul 2020. Loš period za posao pred Vagom, zanimljiv mesec pred Škorpijama, Strelac da povede računa o zubima, Jarca čeka novi romantični susret, Vodolijama se prilike menjaju, čupavo na poslu za Ribe

Ima ovo pomračenje i karmički pečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bežanja. Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživeli. Ovaj put se ‘guli poslednji sloj kore luka’ i pokazuje se na čemu smo.

Ovo je vreme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je menjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život presložiti.

I retrogradni Merkur u Raku sugeriše da se vraćamo na neka stara mesta i na nerešene priče. Dobijamo nove uvide i rešenja, ali imajte strpljenja. Reč je o procesu koji će potrajati nekoliko meseci. Nemojte donositi nagle odluke, reagovati u ljutnji, povrediti zato što se osećate povređeno. Jako je važno ispravno i smireno iskomunicirati stvari. I kroz ličnu promenu idu neka izuzetna i neočekivana rešenja.

Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost - da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom
Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost – da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom

Imajte vere u sebe.

Imajte vere u život.

Uskoro menjaju emotivni status: Ova 3 horoskopska znaka očekuje ljubavni brodolom na početku jula 2020. godine

Stare i dotrajale strukture se ruše. Ono što nije bilo vidljivo izlazi na površinu. Ta promena ide i na globalnom i na ličnom nivou. Doći će do nekih smena na vodećim pozicijama, videće se ono što je bilo zataškavano i skriveno.

– naviru sećanja iz prošlosti, ranog detinjstva koja nam mogu rasvetliti neke sadašnje izbore i postupke

– dopustimo sebi da osećamo, izrazimo emociju, budemo ranjivi, u protivnom biramo strah i poricanje

– budimo nežni prema sebi i drugima, prihvatimo ono što nam dolazi, tu je s nekim razlogom, ima neku poruku za nas

Toliko često smo usmereni na druge, na očekivanja koja imamo prema drugima i tako se lako zapletemo u neznanje i nejasnoću. Sada učimo da polazimo od sebe.

Pitajte sebe, šta mi govori ovaj osećaj? Šta mi treba sada? Šta je najbolje za mene sada?

I idite svojim putem, sve ostalo će se presložiti na način koji je najbolji za vas.

Srećno!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.