ASTRO

Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost – da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom

U ranim jutarnjim satima 5. jula očekuje nas poslednje u nizu pomračenja na relaciji Rak/Jarac. S njim završavamo, okončavamo neke teme i okolnosti koji su mogli započeti u leto 2018. ili pak početkom 2019. godine. Ono nas poziva da nešto dovršimo, rešimo kako bi se naš život mogao dalje odvijati na najbolji mogući način za nas.

Reč je o pomračenju Meseca koja će se dogoditi na 13′ Jarca. Reč je o preuzimanju odgovornosti, rešavanju sukoba, problema i svađa (posao, porodica, odnosi), koji su nam otežavali život.

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a s ovim pomračenjem pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo sebi zadali, piše astrolog Julijana Oremović.

Dobro je i videti koje emocionalne obrasce možemo promeniti da bismo bili uspešniji u ostvarenju onoga što smo naumili.

Nije loše preispitati postoji li zdrava ravnoteža između privatnog i profesionalnog života.

Vladar pomračenja je Saturn, a on se nalazi na poslednjem stepenu Jarca, što definitivno sugeriše kraj, završetak. Sublimiramo stečena iskustva, u prilici smo shvatiti čemu su nas naučila, okončati s onim što nam ne čini dobro i krenuti napred.

Mesečni horoskop za jul 2020. Loš period za posao pred Vagom, zanimljiv mesec pred Škorpijama, Strelac da povede računa o zubima, Jarca čeka novi romantični susret, Vodolijama se prilike menjaju, čupavo na poslu za Ribe

Ima ovo pomračenje i karmički pečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bežanja. Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživeli. Ovaj put se ‘guli poslednji sloj kore luka’ i pokazuje se na čemu smo.

Ovo je vreme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je menjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život presložiti.

I retrogradni Merkur u Raku sugeriše da se vraćamo na neka stara mesta i na nerešene priče. Dobijamo nove uvide i rešenja, ali imajte strpljenja. Reč je o procesu koji će potrajati nekoliko meseci. Nemojte donositi nagle odluke, reagovati u ljutnji, povrediti zato što se osećate povređeno. Jako je važno ispravno i smireno iskomunicirati stvari. I kroz ličnu promenu idu neka izuzetna i neočekivana rešenja.

Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost - da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom

Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost – da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom

Imajte vere u sebe.

Imajte vere u život.

Uskoro menjaju emotivni status: Ova 3 horoskopska znaka očekuje ljubavni brodolom na početku jula 2020. godine

Stare i dotrajale strukture se ruše. Ono što nije bilo vidljivo izlazi na površinu. Ta promena ide i na globalnom i na ličnom nivou. Doći će do nekih smena na vodećim pozicijama, videće se ono što je bilo zataškavano i skriveno.

– naviru sećanja iz prošlosti, ranog detinjstva koja nam mogu rasvetliti neke sadašnje izbore i postupke

– dopustimo sebi da osećamo, izrazimo emociju, budemo ranjivi, u protivnom biramo strah i poricanje

– budimo nežni prema sebi i drugima, prihvatimo ono što nam dolazi, tu je s nekim razlogom, ima neku poruku za nas

Toliko često smo usmereni na druge, na očekivanja koja imamo prema drugima i tako se lako zapletemo u neznanje i nejasnoću. Sada učimo da polazimo od sebe.

Pitajte sebe, šta mi govori ovaj osećaj? Šta mi treba sada? Šta je najbolje za mene sada?

I idite svojim putem, sve ostalo će se presložiti na način koji je najbolji za vas.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Srećno!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.