Dnevni horoskop za 29. jul 2019
Dnevni horoskop za 29. jul 2019

Položaj planeta u oktobru 2018: Značajan događaj tokom oktobra 2018. godine je retrogradno kretanje Venere kroz Škorpiju, u kojem se ne oseća najbolje i ono što može izvući iz nas je nekontrolisana strast i čežnje koje mogu otići u krajnost. Ipak, ako pogledamo dublje i dosegnemo unutrašnju snagu, osećanja i vrednosti, mogli bismo da se preporodimo i ponovo podignemo iz pepela, barem što se osećanja, veza i novca tiče.

Vreme je da razmislimo o odnosima u našim životima, posebno ljubavnim vezama, kako bismo otkrili prave motive, posebno ako se radi o nezdravim odnosima, piše tarot-horoskop.com.

Tokom oktobra lako je moguće da ljubavna stremljenja budu usko povezana s novcem.

Neki će morati da se pobrinu za neplaćene dugove, a ovo je najbolji period da se tome posvete. Činilo se nemogućim odoleti kupovini luksuznih stvari, što se odrazilo na novčanik. Razmislimo o kupovini praktičnih stvari po razumnim cenama, čak i u second hand radnjama.

Neki će loviti stare strasti i ljubavi iz prošlosti, osećaće potrebu da se ponovno zbliže s bivšim partnerom s kojim je veza prekinuta u jednom momentu i možda su razlozi prekida nejasni, ali ispod površine je ostala opsesija.

Mogući su problemi u intimnom životu, što se tiče obostranog poverenja ili vezano za zajednička sredstva i ciljeve, bilo da se radi o novčanim ciljevima ili onim duhovne i emotivne prirode.

Glavna tema tokom oktobra 2018. godine mogla bi da bude seksualnost, a to je dodatno aktivirano planetama u Škorpiji. Veneri i Jupiteru, koji su već u Škorpiji, pridružuje se Merkur (10. oktobra) i Sunce (23. oktobra).

Položaj planeta u oktobru 2018

Sve do 26. oktobra kada imamo konjunkciju Venere i Sunca i bolje je raskrstiti veze koje više ne funkcionišu ili su toksične, te samo bude ono najgore u vama. Pripazite i na novčane transakcije, sklapanje dogovora, zatvaranje računa i slično.

U ovom periodu može doći do raznih ljubavnih zavrzlama i do veza samo zbog seksa ili opsesije. Svi treba da obratimo više pažnje na ono što je u nama kako bismo mogli da poradimo na sebi i isceljenju. To mogu biti strahovi koji izlaze na površinu ili nesigurnost koja vodi do ljubomore i posesivnosti.

Merkur je isto jako aktivan tokom oktobra 2018. godine. Smešten je u Škorpiji, pa pokreće u nama dublje analiziranje stvari i traženje odgovora iza reči. Potreba za otkrivanjem istine je jača, ali kada je informacija nepotpuna ili nedostižna, može doći do stvaranja scenarija ili teorija o zaverama.

Možemo očekivati igre i manipulacije i žestoke svađe oko razotkrivanja onog što je bilo sakriveno od javnosti. I na privatnom i društvenom polju postaćemo svesniji važnosti informacija, ali i zakona, posebno poslednjim danima meseca, kada je Merkur u konjunkciji s Jupiterom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.