Dnevni horoskop za 5. decembar 2018

Dnevni horoskop za 28. septembar 2018. Lep dan pred nama bez značajnijih aspekata na nebu, proživljavate minule dane u glavi, spetembar je na izdisaju, jesen dominira.

Naš horoskop za idući mesec oktobar uveliko je spreman, pa ukoliko ga niste do sada pročitali, imate još vremena da se pripremite za ono šta vam zvezde spremaju. Biće to buran mesec u svakom slučaju, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Imaćete samo još jednu dobru priliku da dovršite započeti posao. Budite uporni i potrudite se da ispunite nečije zahteve.

LJUBAV

Ne pokazujete svoja osećanja, a upravo zato ćete morati da se suočite sa posledicama i svojim postupcima.

ZDRAVLJE

Posetite lekara.

Dnevni horoskop za 28. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 28. septembar 2018.

Bik

POSAO

Imaćete priliku za dodatnu zaradu, a od vas će se zahtevati da budete efikasni. Dajte sve od sebe, ne propustite dobru priliku.

LJUBAV

Iako se nadate da sve bude kako treba, neće poći za rukom da nedostatak pažnje prema voljenoj osobi nadomestite nekim poklonom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Izaćićete iz napornog perioda i svakako ćete se osećati rasterećeno. Vreme je dozvolite sebi mali predah. Iskoristite ga na najbolji način.

LJUBAV

Pokušaćete da rešite problem koji već duže vreme imate sa voljenom osobom. Nemojte odustati jer tako pokazujete koliko vam je stalo.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.