Dnevni horoskop za 21. jun 2019
Dnevni horoskop za 21. jun 2019

Položaj planeta u avgustu 2018: Avgust 2018. godine nije miran mesec, ali pod vođstvom mudrog i nepokolebljivog Saturna imamo dobre izglede da iskoristimo haos i destruktivnu energiju pretvorimo u konstruktivnu silu.

Saturn – Uran trigon podržava inovativnost i promene, ali samo ako imamo na umu prošlost i šta smo preduzimali, te kakve je rezultate to donelo. Sada tradicija i inovativnost idu ruku pod ruku kako bi nam situacija u našim životima bila olakšana, na radikalan način, piše tarot-horoskop.com.

U prvoj nedelji avgusta 2018. godine Mars i Uran prave napet aspekt i zato možemo očekivati period s dosta agresivnosti, haotičnih situacija, otpora prema nadređenima ili osobama koje predstavljaju nekakav autoritet, a to može biti povezano i s novcem na neki način. Može doći do nezgoda pri industrijskim poslovima ili vezano za struju. Na društvenom polju nemojte očekivati tišinu. Može se doseći tačka u kojoj će prevladati misao vodilja mase da se istorija ponavlja, naravno na nezadovoljavajuć način.

Sve to može se protumačiti kao nepotrebno zlo. U svakom slučaju, ono što se u ovom periodu dogodi, može imati trajnije posledice.

Venera 7. avgusta 2018. godine kreće kroz Vagu, kroz svoje sedište, te nas može inspirisati. U nama se može probuditi želja za harmonijom, mirom, ali i za pravdom i poštenom igrom u društvu. Biće nam draži život u dvoje ili pomisao na to. Hrabrije ćemo ulaziti u veze raznih vrsta. Kompromis, ravnoteža/neravnoteža, diplomatija i jednakost označavaju ovaj period.

Loša strana Venere u Vagi je nemogućnost donošenja jasnih odluka i traženje brzog rešenja.

Tokom prve dve dekade Venera pravi kvadrat sa Saturnom, a u poslednjoj dekadi kvadrat s Plutonom. Jednakost u društvu, društveni odnosi i veze sa institucijama važna su pitanja u ovom periodu.

Pomračenje Sunca 11. avgusta 2018. godine, u Lavu, deo je porodice s ulogom transformacije. Sunce – Mesec konjunkcija je blizu retrogradnog Merkura, pa može doći do veće zbunjenosti i poteškoća u komunikaciji. Važne informacije mogu nedostajati ili do nas mogu stići potpuno pogrešne informacije. Neočekivani kolapsi na privatnom i društvenom polju se mogu očekivati, kao i to da se neke stvari do temelja sruše, uz dugotrajnu izgradnju. Moramo toga biti svesni i voljni da kročimo u korak s radikalnim promenama kada se radi o težim područjima naših života.

Kvadrat koji Merkur pravi s Jupiterom može ukazati na teže pregovore, sukobe ega, tvrdoglavost, preterivanja i želja da se ostvari više no što je to zaista moguće. Pazite kada se radi o dokumentima, pravnim pitanjima i bilo kakvim pregovorima, sve do 20. avgusta.

Na sreću, Jupiter – Neptun trigon pazi na sve nas i za svakog aktivira višu svrhu, te potrebu za duhovnosti i unutrašnjim mirom. S druge strane, može doći do samozavaravanja i iluzija. Neko može iskoristiti okolnosti kako bi sebe prozvao guruom ili spasiocem i slično tome.

23. avgusta 2018. godine Sunce ulazi u Devicu, to je smiren, analitički um koji poznaje sistem proračuna. Sunce odatle pravi harmoničan aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca, ali i s Uranom iz Bika. Tako nastaje piramida koju čine zemljani znakovi. Obećava stabilnost i pomaže da unutar sebe otkrijemo unutrašnji mir usled haotičnih okolnosti. Ovaj astrološki sklop daje nam dovoljno energije kako bi uživali u poslu i kako bi bili dovoljno uporni, te tako i dosegli ciljeve.

Drugi događaj kojeg je važan je direktan hod Merkura 19. avgusta 2018. godine i kraj retrogradnog hoda Marsa 27. avgusta 2018. kada će se otključati katanac i ukazati na rešenja za niz situacija s kojima smo se suočavali, a da tada nismo imali nikakva prikladna rešenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.