Horoskop: Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi nezgodne dane: Ne donosite nagle i nepromišljene odluke!

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u Biku, znaku ljubavi i novca, a ove godine to će se desiti krajem nedelje. Međutim, uticaj ovog aspekta ćemo osećati barem do naredne Mesečeve mene, odnosno, delimičnog pomračenja Sunca 11. avgusta.

Četvrta faza Meseca, u vidu čestih promena raspoloženja, odraziće se na sve znakove, najviše na Lavove i Rakove, zato što njima upravljaju Sunce i Mesec, za novosti.rs piše Marina JUNGIĆ MILOŠEVIĆ

Inače, četvrta faza Meseca, u vidu čestih promena raspoloženja, odraziće se na sve znakove, najviše na Lavove i Rakove, zato što njima upravljaju Sunce i Mesec.

Predstavnici petog zodijačkog znaka trebalo bi da se više oslone na intuiciju, a Rakovi da obrate pažnju na poslovno okruženje, naročito žene na rukovodećim pozicijama. Naravno, poslednja četvrt utiče i na Bikove kojima se sa konjunkcijom Urana i Meseca u astrološkoj kući ličnosti i retrogradnim Marsom u kući karijere, preporučuje da izbegavaju konflikte i rasprave sa ženama i nadređenima.

Horoskop: Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi nezgodne dane: Ne donosite nagle i nepromišljene odluke!
Horoskop: Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi nezgodne dane: Ne donosite nagle i nepromišljene odluke!

Četvrta mena Zamljinog satelita, u stvari, predstavlja kvadrat između Sunca (volja, svest), čiji je uticaj naglašen u Lavu (kreativnost i mladi, položaj i vlast), i Meseca (duša, podsvest), koji se ove godine, prvi put posle 84 godine, nalazi blizu planete više sile na prvim stepenima Bika. Istovremeno, obrazuje kvadrat sa planetom akcije i agresije u Vodoliji, zbog čega bi trebalo izbegavati masovne skupove i mesta na kojima može da dođe do oružanih sukoba.

Posledica ovih napetih aspekata, osim promenljivog raspoloženja, mogu da budu neurotično, čak i histerično ponašanje, kao i nagle, nepromišljene odluke, zbog situacija na koje ne možemo da utičemo (više sile): od prirodnih katastrofa, zemljotresa, elementarnih nepogoda, preko selidbe, promene mesta boravka, posla ili radnog mesta, pa sve do partnerovog iznenadnog odlaska na put ili raskida. Ovo se, pre svega, odnosi na rođene u prvoj i trećoj dekadi fiksnih znakova, budući da Uran obrazuje aspekte sa njihovim Suncem.

Mada Merkur, planeta komunikacija i posla, krajem ovog perioda, “beži” iz kvadrata sa Mesecom u poslednjoj fazi, njegov uticaj ipak će osetiti fleksibilni znaci, Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe, koji mogu da budu subjektivni i skloni pogrešnim zaključcima. Takođe, trebalo bi da izbegavaju nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije, na šta upozorava neharmoničan aspekt (inkonjukcija) između poslednje Mesečeve četvrti i Venere (novac), čiji je uticaj oslabljen u Devici.

Horoskop: Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi nezgodne dane: Ne donosite nagle i nepromišljene odluke!

Ipak, nije sve tako “crno”, budući da će poslednja Mesečeva četvrt u Biku krajem sedmice biti u harmoničnim aspektima sa tranzitnim Saturnom i tranzitnim Neptunom. Trigon sa Saturnom, planetom ambicije, odgovornosti i trajnosti, najavljuje poslovne kontakte i uspostavljanja dugoročne saradnje, naročito sa strancima, kao i mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Sekstil sa Neptunom, simbolom podsvesti i iluzija, pogoduje osobama koje se bave kreativnim zanimanjima, jer budi inspiraciju i podstiče potrebu za maštanjem, bilo da se radi o pevačima, kompozitorima, plesačima, glumcima, slikarima, piscima, ali i naučnicima, lekarima, farmaceutima, kao i praktikantima alternativnih vidova lečenja.

Pošto je Uran ove godine, posle 84 godine, ušao u znak Bika, aspekti koje obrazuje sa ostalim planetama, najavljuju nove mogućnosti za zaradu na polju poljoprivrede, proizvodnje organskih namirnica, navodnjavanja, pošumljavanja, ekologije i sl. Osim ovih oblasti, Uran u konjunkciji sa poslednjom Mesečevom menom u Biku, donosi i nove mogućnosti na polju finansija, naročito kada se radi o virtuelnoj valuti, bitkoinu, zbog čega će se mnogi više okrenuti “majnovanju”, kako nazivaju ovaj vid povećavanja prihoda preko interneta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.