ASTRO

Položaj planeta u aprilu 2020: Konjukcija Jupitera i Plutona donosi društvene promene i pad starih lidera a tranziti Venere i Marsa su dobri za one koji traže ljubav

Još jedna osetljiva tema s velikim potencijalom za promene je novac. Može doći do promena zakona. Može se dogoditi da pre većeg uspona doživimo krah. Na privatnom planu zbog toga moramo biti štedljivi, a ulaganja pažljivo razmotriti. Suočićemo se s ekonomskim promenama, agresivnijim porezima, krizama vezanim za banke zbog promena koje moraju sprovesti. Neka nezakonska ili nemoralna dela izaći će na videlo i ljudi će se pobuniti.

Moguće su sve vrste problema i šokantni događaji vezani za predstavnike i političke stranke i aktivnosti, stvaranje novih stranki i udruženja ili razaranje starih i slično. Mogući su problemi i na polju zdravstva. Dug je put do reformi i do prosperiteta, prvog jasnog smjera i naznaka koji se naziru daleko, tek oko novembra.

Možemo zaključiti da ćemo se pre bilo kakvog napretka suočiti s mračnom stranom nekih društvenih i političkih sistema, odnosa ili nekih drugih aspekata u životu, privatno i poslovno.

Merkur je brza planeta i i prolazi kroz Ovna od 11. do 27. aprila 2020. godine. Reakcije mogu biti impulsivne i neke ideje koje će pokušati da se primene mogu biti posve neefikasne. Merkurov prolazak kroz Ovna može doneti nestrpljenje, žurenje s iznošenjem misli i razdražljivost. Napet aspekt koji Merkur pravi s Jupiterom i Plutonom između 24. i 26. aprila 2020. godine donosi sukobe, aroganciju, osećaj udaljenosti i nepripadnosti i potrebu za nametanjem mišljenja. Obratite pažnju na druge i na događanja kako biste izbegli dodatne nevolje.

Ako su pred vama pregovori, rasprave ili ispiti, ako možete, rešavajte to u prvoj dekadi aprila kada je Merkur u Ribama i pravi dobre aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom.

Mars je u Vodoliji od 30. aprila, a Venera prelazi u Blizance 3. aprila. Ljubavni život biće manje turbulentan tokom aprila 2020. godine. Više ćemo biti usmereni na intelektualnu stranu, pre će nas privući mudra šala ili neko s kime možemo uživati u neiscrpnom izvoru tema za razgovore. Najviše ćemo naučiti kroz prijateljske odnose ili platonske, neuobičajene. Za one koji su duže vremena u vezi ili braku, sloboda i više prostora biće prioritet. Posesivnost može dovesti do raskida veze ili braka. Ključ koji rešava nesporazume i probleme je komunikacija.

Ovi planetarni tranziti Venere i Marsa su dobri za one koji traže ljubav, ali ne žure s ulaskom u brak. S druge strane, ako ste u vezi ili braku i već neko veme vlada napeta atmosfera, u ovom periodu lakše ćete naći zajednička rešenja, kao i načine na koje možete razrešiti problematične situacije, a sam pristup problemu biće opušteniji i optimističniji.

Sunce ulazi u Bika 19. aprila, a Merkur 27. aprila 2020. godine. Sunce i Merkur ovde susreću Urana između 25. i 27. aprila i 30. aprila. Ovaj aspekt donosi mogućnosti za otkrivanje praktičnih rešenja kada se radi o investicijama, pa čak i za komplikovanija pitanja.

Ovog meseca budite oprezniji kada radite s alatima, mašinama i sa strujom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

tarot-horoskop.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.