Home ASTRO NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka kojima sreća uvek izmakne za dlaku

NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka kojima sreća uvek izmakne za dlaku

35
0
NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka kojima sreća uvek izmakne za dlaku

Ima ona narodna koja kaže – kad muka vuče, a nevolja gura, nesreća sela, pa se voza. Neki znakovi Zodijaka imaju više sreće, neki manje, a nekima za dlaku izmakne trenutak životne pobede koju jure, piše Noizz.

Devica

Devica voli da se ponaša da je izašla kao pobednik iz određenih situacija, ali istina je potpuno drugačija. Rado će svoje zasluge ponuditi na uslugu nekom kako bi ga učinio srećnim, ali ne i sebe. Beskonačno će usavršavati detalje da bi postigla cilj koji često zna da joj izmakne. Ali, ona nikad ne odustaje.

Strelac

Strelac kao i Devica zna da zaćuti i da prepusti svoju sreću drugima, umesto da je zgrabi. Oni znaju da gube u životu i nose se dostojanstveno sa lošim trenucima. Strelac zna da bude lenj i zbog toga mu najsvetliji trenuci u životu promaknu. NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka kojima sreća uvek izmakne za dlaku

Jarac

Jarac je ogorčeni životni gubitnik. Uglavnom mu sreća izmiče jer se previše hvali i previše priča kako sve može, ali se ispostavi da ne može. Ne voli kad mu sreća izmakne iz ruku i onda napravi sebi još veći problem zbog svog ogorčenog ponašanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.