MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.
Dnevni horoskop za 29. avgust 2017

Mesečne astrološke prognoze za april 2017: Ovaj mesec nam donosi dve retrogradnosti, pa ćemo u jednom trenutku s obzirom na retrogradnog Jupitera i Veneru imati četiri retrogradne planete. Od četiri retrogradnosti, najvažnija je ona Saturnova koja će se najviše osetiti jer jako utiče na naše živote.

Saturn će svojom retrogradnošću uticati na centre moći koji će ponovo pokazivati nestabilnost. Možemo zaključiti da će sada stvari iz prošlosti koje nisu bile rešene imati veći uticaj nego inače.

Saturn u Vagi je testirao naše obaveze u odnosima dok je Saturn u Škorpiji testirao dinamiku u odnosima. Ispituje one najdublje i skrivene motive nas samih.

Sada je Saturn u Jupiterovom znaku. Saturn u Strelcu traži da se preuzme odgovornost za život u skladu s našim ličnim istinama i principima koji su izgrađeni na temelju naših iskustava. Sledeće tri godine predstavljaju vreme za okretanje kritičkog pogleda na naše stavove i onoga što smatramo da jesmo.

Saturn priziva žudnju za kvalitetom svega onoga što dotakne, tako da će u Strelcu težiti za kvalitetnom mudrošću i znanjem. Svojom retrogradnošću sada čisti ono što nije dobro očišćeno po pitanju znanja. U tom pogledu ono što nije bilo rešeno, recimo vaše obrazovanje ili se radi o određenom problemu sa sudom, te nekretninama, u sledećem razdoblju će se ti aspekti rešavati.

Preterivanja i neodgovornost u ovom razdoblju će mnogi pojedinci platiti velikom cenom.

Saturn u Strelcu nas može naučiti kako ne postoji sloboda i bez nekog nivoa samoodricanja.

U astrologiji imamo vladajuće planete horoskopskih znakova koje bez obzira na to gde su u datom trenutku na nebu, one ipak vladaju svojim znacima.

Takođe, ovaj položaj će testirati našu moralnu snagu. To se pogotovo odnosi na političare i poznate osobe koji postavljaju visoke kriterijume, ali ih ne žive.

Retrogradna Venera i Jupiter donose buđenje starih odnosa ili ponavljanje istih obrazaca u prošlim vezama. Takođe, ovaj aspekt donosi jak aspekt za zaljubljivanje, pa po tome ovo je dobro vreme za odnose. Venera završava retrogradnost 14. aprila 2017. godine.

Merkur od 9. aprila kreće u retrogradnost, pa nije dobar za potpisivanje ugovora. Takođe, može stvarati problem u prenosu poruka i rada. Od 9. aprila do 15. aprila biće prisutne četiri retrogradne planete što će nositi veliki naglasak na prošlosti i svemu onome što se nije rešilo ranije. Od 17. aprila Sunce ulazi u Ovna što pridonosi zajedno sa Marsom jake poslovne uspehe, pogotovo kod onih ljudi koji imaju puno vatrenih planeta.

U svakom slučaju zanimljiv mesec koji će biti obeležen mnogim promenama koje će najveći naglasak staviti na prošlosti zbog spomenutih retrogradnih planeta.

vedski-jyotish.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.