Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. april 2017: Ribe vredne, Strelac dinamičan, Ovan se...

Dnevni horoskop za 5. april 2017: Ribe vredne, Strelac dinamičan, Ovan se rasipa

61
0
Dnevni horoskop za 5. april 2017
Dnevni horoskop za 4. februar 2018

Dnevni horoskop za 5. april 2017: Ovan se rasipa, Bik popustljiv, Blizanci zaljubljeni, Rak ima problema sa saradnicima, Lav ima troškove, Devica izolovana, Vaga ima dobar dan, Škorpija uspešna, Strelac dinamičan, Jarac radan, Vodolija u punoj snazi, Ribe vredne. Ovo je današnji horoskop za 05.04.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Pazite na sebe i koliko se trošite. Skloni ste kao svi vatreni znaci da rasipate pozitivnu energiju. Ljubav Dobro vam je braku ili vezi koja vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. Zdravlje Psihička stabilizacija.

BIK

Posao Nije vam jasno da neko ko radi kod vas ima neke svoje planove i ideje. Zapravo, možda previše puštate da se svi oko vas ponašaju bahato. Ljubav Imate aspekte za zaljubljivanje. Trenutno na nebu su aktuelni Riba ili Rak. Zdravlje Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI

Posao Ponekad idealistički shvatate svoje saradnike. Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. Ljubav Za ljubav ovaj aspekat može da donese lepotu i nežnost u vezi ili braku. Slobodni se zaljubljuju. Zdravlje Zadovoljni ste sobom, nemate problem trenutno.

RAK

Posao Vi možete da savladate teškoće u kojoj se nalazite. Nije problem novac ili težina posla. Više je naglašen odnos sa kolegama i saradnicima. Ljubav Emotivno ste spremni da prevaziđete teškoće. Zapravo, možete da iznesete tu težinu sudbine. Zdravlje Morate da pazite na hormone, nervozu ili mišiće.

LAV

Posao Privatno, ako imate svoj biznis morate da vodite računa o budžetu. Posebno gde se novac koji zaradite sliva. Preterani troškovi kasnije će vam zadati muke. Ljubav Ljubomora vam često stvara problem. To je više vaša potreba za blizinom i nedostatak doma i porodice. Zdravlje Jak osećaj strasti zna da donese promenu rada srčanog mišića.

DEVICA

Posao Osećate se izolovani, odvojeni od sveta. To je ponekad vaš narcisoidni stav prema poslu posebno saradnicima. Ljubav Slično stanje je i u ljubavi. Ako ste u braku popravite komunikaciju. Slobodni ostaju i dalje na istom. Zdravlje Tromost mišića, tela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.