imaćemo osećaj da se svi razgovori vode o ljubavi, da su sva pitanja vezana za emocije i da se planovi lako menjaju, zarad onih koje volimo

Merkur u Vagi od 7. do 24. oktobra 2016. donosi reči koje povezuju u odnosima, ali i važne dogovore i savete

 

Merkur u Vagi doneće da se u narednom periodu više razgovora, da u nekim odnosima ima veoma žive komunikacije. Pritom biće učestalija upotreba lepih reči ili izjava koje su kulturne i koje donose sklad. Reči su te koje mogu sada da mire ili povezuju druge. Usklađivanje u mišljenju i dogovoranja će biti prisutnije. Nekada će se lako dogovori sklapati i doći do pomirenja ili do sporazuma ili do fer rešenja, posebno kada je Merkur u konjukciji sa Jupiterom u Vagi između 9. i 12.oktobra. Ovo je odlično vreme za svaku vrstu dogovora, ugovora, sporazuma. Odluke će biti pravedne ili mudre, ali odlične. Kupovine takođe, posebno ako vam je ova konjukcija u 2. kući. U sedmoj može da deluje i na predbračne ili bračne dogovore.

devojka

Merkur u Vagi povoljno će uticati na sve one koji se bave posredovanjem, savetovanje, ili pravom, posebno advokate, ali i na političare, jer je u kući javnosti.

Već od 12. do 14. oktobra budite oprezni u komunikaciji i dogovoranju, jer će teže doći do usklađivanja. Mars je u kvadratu sa Merkurom i lako može doći do polemike. Merkur u Vagi nije raspoložen za svađu, ali neko jeste, Mars u Jarcu, uticaće da će biti onih koji se inate i ometaju dogovaranje i remetiće uspostavljenje sklada. Međutim, ovih dana, posebno od 13. do 15. oktobra Merkur će biti i u sekstilu sa Saturnom u Strelcu i težnja ka pravednosti i poštenju će uticati na to da do dogovora dođe, zahvaljujući nekom iskusnom i mudrom posredniku ili zakonskim normama, koje će uticati na pravedna rešenja ili fer odnose.

devojka

Merkur će od 14. do 16. oktobra biti i u kvadratu sa Plutonom, gde će se više inisistirati bilo na diplomatičnosti, bilo kod drugih na ubeđivanju. I tada će teško doći do usklađivanja. Odnosno neko će nastojati da nametne svoje mišljenje ili će biti opsednut nekom idejom, stavovima ili razmišljanjem.

Od 18.oktobra Venera ulazi u Strelca i komunikacija će teći lakše, a biće i onih koji će komunicirati sa nekim iz daleka ili upoznati nekog u inostranstvu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.