Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2016: Ovnu savršen dan za ljubav, Lavu manji problemi na poslu, Blizanac treba da se čuva prehlade

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2016: Dobar dan, dragi prijatelji. Nadamo se da ste juče imali prijatan dan, da su preovladavale pozitivne misli, i da ćete danas nastaviti u još boljem ritmu. Današnji aspekti slute nam baš to – pozitivu, kreativnu maštu, lepe događaje.

 

Započinjemo sa konjukcijom Merkura i Jupitera malo pre podneva, optimizam i pozitivno razmišljanje će da provlađuju. Neke stvari ćemo bolje sagledavati nego ranije, sami od sebe će doći odgovori na neka postavljena pitanje. Dobar period za dogovore, pregovore, ugovore, kao i sa kontakte sa poslovnim partnerima, piše Balkan Portal.

Mars sekstil Neptun, energija koja pokreće maštu, kreativnost, donosi sreću u naše duše, odlično vreme da nekome pomognete, da sebe nekome date. Prijateljima ili partneru, taj poklon će svima da prija.
Ako budete mogli, malo prošetajte, fizička aktivnost će vam prijati, a veče provedite mirno uz lep film, ćaskanje, večeru u dvoje.

OVAN

POSAO

Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.

LJUBAV

Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

devojka

 

BIK

POSAO

Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju nesporazume sa partnerom.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

BLIZANCI

POSAO

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.

LJUBAV

Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Čuvajte se prehlade.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.