Home ASTRO Merkur u Lavu od 5. do 20. avgusta 2020: Pravo je vreme...

Merkur u Lavu od 5. do 20. avgusta 2020: Pravo je vreme da se povežemo sa detetom u sebi, ali i da tražimo strast i obožavanje u ljubavi

96
0
Dnevni horoskop za 3. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 3. oktobar 2020.

Od 5. do 20. avgusta Merkur će prošetati znakom Lava i usmeriće našu pažnju na zabavu, ljubav, komunikaciju sa osobama koje volimo, kao i na odnos s decom i prijateljima.

Reč je o ponosnom Merkuru koji ne trpi odbijanje i poniženje. U komunikaciji ego može biti vrlo jak, a kritika ubija bilo kakvo interesovanje za dalju razmenu. Ovaj nas Merkur može povezati s nekim dragim ljudima, uneti u vašu svakodnevicu više opuštenosti i ležernosti, više zabave i uživanja. Radimo ono što volimo i činimo to srcem, piše astrolog Julijana Oremović. Mogu se pojaviti i neka nova emocionalna interesovanja, sve počinje kao prijateljstvo, a potom se razvija i u nešto više. Ljutimo se kad nismo u centru pažnje i kad ne dobijamo ono što nam treba. Pravi je trenutak da se povežemo sa svojim unutrašnjim detetom. Plešite, igrajte se, smejte se. Negativni aspekti ovog tranzita su potreba za dominacijom nad drugima, sebičnost i egocentričnost – ego koji je nedokaziv i koji nas tera da povređujemo tuđa osećanja, a pritom i sopstvena. U ljubavi tražimo strast, obožavanje, neko posebno iskustvo s kojim bismo mogli da se pohvalimo drugima. Ne podnosimo ignorisanje, pravimo dramu oko sitnica i činimo sve kako bismo privukli pažnju osobe koja nam se sviđa i koja nam je bitna. Vodite više računa o srcu, krvnom pritisku, kičmi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.