Ljubav na horoskopski način
Ljubav na horoskopski način

Da li ćete pronaći srodnu dušu u poslednjem mesecu leta?

Poslednji mesec ovog leta nekima može promeniti ljubavni život. Nakon vrelog i burnog jula nekim horoskopskim znacima će ovo biti jedan veoma romantičan avgust, piše Telegraf.rs.

LAV

Sve žene rođene u znaku Lava, koje još uvek nisu u vezi, ovog meseca će se zainteresovati za dva potpuno različita tipa muškaraca. Svideće vam se izgled kod jednog, a šarm kod drugog. Pred vama će biti težak zadatak da odaberete pravog partnera. Posle dugog kolebanja poslušaćete svoje srce.

Moguće da će se pojaviti ljubomora zbog osobe koja svakodnevno provodi vreme sa vašim partnerom. Najpametnije bi bilo da popričate sa njim, a nakon razjašnjavanja situacije, drugi deo meseca će proći bez brige na ljubavnom polju.

VAGA

Da li još uvek tražite svog partnera? Sada je prava prilika da ga i pronađete. Ako u vašem životu postoji neko ko vam se dopada, ovog meseca ćete imati šansu na napravite korak jedno ka drugome. Očekuje vas prava holivudka ljubavna priča, gde će delovati da se ceo svet vrti oko vas i vašeg novog partnera.

Sve Vage koje su trenutno u vezi, moguće je da će osetiti zasićenost od partnera. Ukoliko se tako osećate, zamolite parnera da neko vreme provedete razdvojeno.

VODOLIJA

Ako sada nemate partnera, vreme je da pokušate sa upoznavanjem preko internetu. Onlajn poznanstva mogu biti magična i misteriozna. Verovatno ćete pozvati jednog privlačnog stranca u svoj život koji će vas zaintrigirati. Od toga može da izraste i ozbiljna veza.

Ako ste već u dugoj vezi ovaj mesec će proći mirno. Dosta vremena ćete provoditi zajedno, čime ćete produbiti svoj odnos i ojačati svoje emocije. Ne zaboravite da posvetite malo vremena sami sebi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.