Merkur u Devici od 20. avgusta 2020: On je kao ptica oštrih očiju koja stalno razmišlja, pomoći će vam da se fokusirate na važne stvari i budete pragmatični
Merkur u Devici od 20. avgusta 2020: On je kao ptica oštrih očiju koja stalno razmišlja, pomoći će vam da se fokusirate na važne stvari i budete pragmatični

Merkur u Devici će nas naterati da usporimo! Prelazak u znak Device će biti 20. avgusta

Merkur vlada putovanjem, komunikacijom i umom.

Merkurovi tranziti su kratki, nekada traju samo dve nedelje. Ova planeta je zaista katalizator svakog ciklusa zodijaka. Ponekada je Merkur uticajniji čak i od Sunca na našu svest.

Merkur upravlja mentalnom obradom; upravo taj uticaj određuje našu percepciju i stil komunikacije.

Sada ćemo iskusiti merkurijsku suštinu u njenom najvažnijem obliku. Sezona Devica je možda najužurbanija u godini. Merkur vlada Devicama (i Blizancima), zauzetim i vrednim pčelama zodijaka. Ova planeta svako sazvežđe kanališe direktno umom, a u Devici se to manifestuje kao stalan nadzor.

Merkur u Devici je ptica oštrih očiju koja stalno razmišlja. Ta nam perceptivnost pomaže da se fokusiramo i budemo pragmatični. Vreme je za rad, organizovanje, komunikaciju, umrežavanje, naručivanje, sortiranje, kategorisanje.

Ipak, pronađite vremena za opuštanje!

Devica upravlja svim aspektima života kao što su zdravlje, ishrana, rad, medicina i usluga. U stvari, Devica je toliko dobra u ulozi korisnog domaćina / menadžera/ roditelja / partnera, da će raditi i služiti dok se ne iscrpi.

Najbolji savet za Device u narednom periodu je da usporite i uzmete vremena za sebe. Svet će se nastaviti okretati ako spavate dodatnih sat vremena. Napravite sebi neku lepu hranu, ostanite hidrirani, kupajte se dugo i zabavljajte se!

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.