Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020: Novi poslovni izazovi za Strelca, Devici predstoji kraći put, strastven period za Ribe
Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020: Novi poslovni izazovi za Strelca, Devici predstoji kraći put, strastven period za Ribe

28. marta u jutarnjim satima Merkur završava svoje retrogradno kretanje i sa 16 stepena Riba, gde se nalazi i Neptun kreće napred.

Možemo osetiti neko olakšanje. Kao da neki stari tereti, opterećujuće misli, zastoji i odlaganja nestaju i ustupaju mesto jasnoći i većoj motivaciji. Sada možete bolje videti i protumačiti ono što vam se događa ili vam se događalo u proteklim nedeljama. Dobijate neke odgovore, stvarate sporazume, pokrećete ono što je stajalo na mestu, piše astrolog Julijana Oremović.

Mesec se nalazi u Jarcu, približiće se Saturnu, Plutonu i južnom Mesečevom čvoru. Nešto vezano za prošlost, neko iskustvo, emocija, nerešeni problem, nešto što je samo gurnuto pod tepih a nije do kraja rešeno može imati uticaj na nas ovih dana. Možda doživimo neku emotivnu katarzu, možda nam se probude uspomene, možda nas nađe neka dobro čuvana tajna, afera ili pukne balon iluzija, pa nam se ukaže istina.

A istina dolazi kad smo spremni za nju, kad je prizovemo, kad možemo da je podnesemo.

I dobro je zatražiti je, stoga idite za onim što želite da saznate, pitajte, tražite odgovor. Važnije je znati na čemu ste, nego stajati na mestu i živeti u nadi.

I ako treba, neka nas i zaboli na neko vreme. Sigurno je da će trajati kraće, nego da okrećemo glavu na drugu stranu jer ne možemo pobeći od stvarnosti.

A stvarnost nas sada zove na suočavanje.

Neki novi momenti i spoznaje mogu biti vezani i uz posao koji radite, vaš poslovni status, cilj koji želite da ostvarite, odnos s autoritetima, ocem, starije osobe, preuzimanje odgovornosti.

Nešto iz prošlosti može opet biti servirano ispred nas. Ako se to dogodi, pravi je trenutak da saznate zašto je to tu i kako to možete rešiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.