Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019: Lav shvata da je...

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019: Lav shvata da je zaljubljen, Strelac stavlja tačku na staru priču, Devica uleće u kombinaciju

91
0
Dnevni horoskop za 4. oktobar 2019.
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019: Nema šta, biće prilično interesantno većini horoskopskih znakova na emotivnom planu u prvoj polovini aprila 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povredite voljenu osobu. Imajte mere, pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte sa prijateljima koji su inspirativni.

BIK

Dosta vam je priče, želite da pređete na dela. Ali to neće ići ni brzo, ni glatko. Prvo treba da se dobro upoznate sa predmetom svog interesovanja. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih delikatesa. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.

BLIZANCI

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da odražavate solidno postojeće stanje u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

RAK

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav je. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokrićete sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.
Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019

LAV

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenuće otvorenije u tom pravcu. Pri tom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoleće iskušenju nametanja svoje volje.

DEVICA

Neki će uleteti u površnu vezicu zbog seksa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.