Mars u Ovnu će biti prisutan u našim životima narednih 6 meseci: Ovo su datumi kada naročito treba da budete na oprezu
Mars u Ovnu će biti prisutan u našim životima narednih 6 meseci: Ovo su datumi kada naročito treba da budete na oprezu

Pred nama je nešto više od šest meseci unutar kojih će se Mars kretati prvim znakom Zodijaka.

Mars će u Ovnu boraviti od 28. juna 2020. do 6. januara 2021. Svi ćemo na neki način imati dobrobiti od ove energije budući da je Ovan prirodno sedište ove borbene planete. U nečemu krećemo ispočetka, idemo napred, piše astrolog Julijana Oremović.

Nakon svih pomračenja, retrogradnih planeta koji nas primoravaju da pogledamo u ono što ne funkcioniše, ovaj Mars nam omogućuje delovanje u smeru boljitka, promene i napretka.

On je borben, daje nam energiju, motivaciju da se zauzmemo za sebe, kažemo odlučno ‘ne’ svemu što ide protiv nas.

Delovanje postaje užurbanije, spontanije, direktnije, nema više dilema i zastajkivanja, grabi se napred po svaku cenu.

Treba nam pobeda, idemo prema uspehu, ne trpimo više loše uslove.

Preuzimamo inicijativu. Idemo u nove osvajačke pohode i ljubavne i poslovne.

Nestrpljivost, agresivnost i manjak kontrole je nešto s čim treba da naučimo da rukujemo. Bacamo se u iskustvo bez da prethodno razmislimo je li to dobro za nas ili nije. Kao da više ne želimo da gubimo vreme ili imamo utisak da nema vremena.

Sad ili nikad, moto je ovog energičnog Marsa.

Horoskop za Mars u Ovnu od 28. juna 2020. do 7. januara 2021: Saznajte šta očekuje svaki znak u narednih šest meseci

Sport i sportske aktivnosti, ali i sportske povrede postaju važniji i češći.

Osnažuju se hrabrost, odlučnost i takmičarski duh. No manjka saradnje.

Ja znam kako i što treba – izjava je koju biste često mogli čuti narednih meseci, što ponekad može stvoriti utisak bezobzirnosti ili ne uvažavanja potreba/mišljenja druge strane. S ovim Marsom teže pristajemo na kompromise.

Osobe u uniformi, brza vožnja, seks za jednu noć, problemi s glavom, očima i zubima, oružje i oštri predmeti, vatra, eksplozivne reakcije, upalni procesi i visoke temperature – češće su teme ovog uticaja.

Očekuje nas i njegova retrogradna faza koja je poslednji put bila na delu od kraja juna do kraja avgusta 2018. dok je Mars boravio u Vodoliji. Ovaj put će krenuti unatrag 9. septembra, a iz retrogradne faze će izaći 14. novembra ove godine. Pripremite se na usporenije delovanje ili nemogućnost djelovanja u smjeru kojim ćete krenuti.

Na svom putovanju kroz znak Ovna ući će u izazovne aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u znaku Jarca, pa tih dana posebno budite na oprezu.

Mars kvadrat Jupiter (3.-5.8.; 17.-21.10)lakomislenost, problemi sa zakonom, finansijske poteškoće, rizik nije isplativ, kockanje sa sudbinom.

Mars kvadrat Saturn (23.-29.8.; 27.9.-2.10.)problemi s autoritetima i starijim osobama, pasivno agresivno ponašanje, svađe i raskidi, strahovi, problemi s ostvarenjem ciljeva.

Mars kvadrat Pluton (13.-17.8.; 7.-12.10.; 21.-24.12.) nasilje, svađe, kriminal, kraj, opsesivnost, ljubomora i zavist, zavisnički obrasci delovanja, borba za moć, štetna kontrola.

Ja vodim.

Ja sam ratnik.

Ja pobeđujem.

Ja ću sam.

Šta želim, to ću i dobiti!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.