ASTRO

Lunarna astrologija: Saznajte šta vam donose pun Mesec u Lavu 9. februara i mlad Mesec u Ribama 23. februara 2020. godine

Moćan spoj vatre i vode – evo šta nam donose mlad Mesec u Ribama i pun Mesec u Lavu!

Lunarna astrologija predviđa da će nam u februaru Mesec doneti neko lepše svetlo i pozitivniju energiju – mnoge krize biće prevaziđene, piše Lovesensa.

Kada su Sunce i Mesec u opoziciji nastaje veličanstveni pun Mesec koji će u februaru imati mnogo veći uticaj na nas nego mlad Mesec.

Pun Mesec pojaviće se 9. februara u znaku Lava i zavladaće svim pravilima našeg srca.

Lav voli da sklapa nova prijateljstva, pa ćemo tokom ovog punog Meseca imati priliku da upoznamo mnoge ljude koji mogu doneti izmene na polju ljubavi i karijere.

Sada je pravo vreme da slušate i pratite glas srca. Ljubav je ta koja će teći dobrim tokovima života, zato nam srce tokom punog Meseca u Lavu otkriva mnoge tajne i smernice.

Prestaćemo da brinemo i počećemo samo da se fokusiramo na stvari koje volimo. Rutina i svakodnevica za vas će predstavljati dosadu i želećete da pobegnete iz tog ciklusa navika. Potrudite se da ponovo pronađete nešto zabavno na svom poslu i tako ćete imati priliku da načnete najslađi kolač uspeha.

Znak Lava donosi kreativnost i inspiraciju. Zaposlite svoje vredne ruke i napravite nešto divno. Ne brinite ako svoje delo ne završite kada prestane čarolija punog Meseca. Važno je da počnete da radite na stvarima koje vas ispunjavaju.

Lunarna astrologija: Saznajte šta vam donose pun Mesec u Lavu 9. februara i mlad Mesec u Ribama 23. februara 2020. godine

Lunarna astrologija: Saznajte šta vam donose pun Mesec u Lavu 9. februara i mlad Mesec u Ribama 23. februara 2020. godine

Mlad Mesec u znaku Riba

Povezan sa visokim energetskim vibracijama i novim početkom, mlad Mesec u Ribama nastaje kada su Sunce i Mesec u konjukciji.

U februaru mlad Mese naći će se u znaku emotivnih Riba.

To znači da će se u jednom mesecu dogoditi sutar vatre (Mesec u Lavu) i vode (Mesec u Ribama).

Period mladog Meseca podrazumeva slušanje duše i intuicije. Sve što budete radili, uradićete u skladu sa svojim instiktima.

Vratićemo se u prošlost, prisetiti se šta nam je donela, a šta oduzela. Mlad Mesec je simbol početka, zato sada napuštamo sve ono iz prethodnih godina i krećemo da gradimo neki novi, drugačiji put.

Spremni ste da pređete barijere i strahove. Spremni ste bolje da upoznate sebe.

Sekstil Marsa i Meseca podstiče nas da preduzmemo novu inicijativu u životu, a Uran nam daje hrabrost da istražimo nove teritorije.

Retrogradni Merkur u konjukciji je sa mladim Mesecom u Ribama, pa je ovo dobar period za druge šanse.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ako postoji nešto što ste pokušali, ali želite taj pokušaj da ponovite – mlad Mesec je za to prava prilika.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.