Home Ljubavni horoskop 29 dana romantike i najčistijih emocija: Februar 2020. godine je najbolji mesec...

29 dana romantike i najčistijih emocija: Februar 2020. godine je najbolji mesec za ljubav za ova 3 horoskopska znaka

61
0
29 dana romantike i najčistijih emocija: Februar 2020. godine je najbolji mesec za ljubav za ova 3 horoskopska znaka
Foto: Freepik.es

Februar nam je uveliko stigao, a mnogi zaljubljeni parovi odmah pomišljaju na 14. februar, dan kada se širom sveta slavi ljubav

Iako bi svaki horoskopski znak želeo da uživa u romantici, samo tri znaka će imati najlepši mesec pred sobom kada je reč o ljubavi. Reč je o Ovnovima, Strelcima i Ribama. Kako biste bolje razumeli šta će vam romantični februar doneti u nastavku pročitajte zašto će ovaj mesec biti najromantičniju za ova tri horoskopska znaka.

Ovan

S planetom ljubavi i čulnih zadovoljstava, Venerom, koja prolazi kroz vaš znak ovog meseca nema sumnje da ćete se osećati najbolje u svojoj koži. I pored toga što je ovo pakao od tranzita, posebno ako tragate za ljubavlju, postojaće ta opšta tema koja je vezana za vaše vrednosti i vrednovanje sebe. Napeti kvadrat između Venere, Saturna i Plutona kroz vaš sektor karijere ukazuje da imate na čekanju jednu ili dve odluke vezane za vaš novac. Da li vas dovoljno vrednuju na poslu? U međuvremenu samo nastavite dalje i slobodno recite onome koga simpatišete šta osećate.

Strelac

Ovaj mesec je idealan za zabavu. Sa boginjom ljubavi i lepote koja prolazi kroz vašu kreativnu petu kuću umetnosti, romantike i svega što je usresređeno na srce, nema sumnje da ćete žudeti za pažnjom. Ovo je odlučan momenat da se prepustite svojim umetničkim željama, a pogotovu da se zaljubite. Tokom ovog meseca sve vaše će doći do izražaja, od prirodnih talenata do lične harizme. Ipak, postojaće izazovni kvadrat između Venere, Saturna i Plutona u vašoj drugoj kući novca što ukazuje da se nešto vrti oko vaših finansija što će umnogome poljuljati vaše samopouzdanje, ali morate biti pripremljeni i na dobro i na loše.

Ribe

Februar ste započeli sa šarmantnom Venerom u vašem znaku tako da ćete s razlogom blistati. Kada stigne u Ovna preko vaše druge kuće finansija, vrednosti i samovrednosti, osećaćete se samouverenije nego ikada. Sunce će obasjavati vaš znak celog meseca pa ćete osećati veću energiju nego inače. Postojaće izazovan kvadrat između Venere, Saturna i Plutona kroz vašu 11. kuću grupa i umrežavanja što znači da ćete možda morati da istupite i zauzmete svoj stav u timu ili možda čak u grupi prijatelja. telegraf.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.