Home ASTRO Kvadrat Merkura i Saturna do 28. aprila 2018. donosi neprijatna iznenađenja: Očekujte...

Kvadrat Merkura i Saturna do 28. aprila 2018. donosi neprijatna iznenađenja: Očekujte raskide nestabilnih veza, razotkrivanje nevernih žena i izgubljenost u vremenu i prostoru

74
0
Dnevni horoskop za 5. maj 2018.
Dnevni horoskop za 5. maj 2018.

U periodu od kasnih podnevnih sati 21. aprila do oko 28. aprila 2018. godine, biće izražen uticaj tenzičnog kvadrata između Merkura koji je u stacionarno direktivnom hodu i Saturna koji se nalazi u stacionarno-retrogradnom hodu.

Vrlo interesantno. Merkur izlazi iz retrogradnog hoda, a Saturn ulazi u retrograni hod. Zanimljivo je da su obe planete melanholične prirode. I ovakvu konstelaciju u kojoj učestvuju, vrlo slikovito mogli bismo objasniti na sledeći način: Merkur je sakupljač informacija, a Saturn je taj koji ih obrađuje i formira određeni stav, piše astrolog Damir Igor. Na ličnom planu, spomenuto će se manifestovati na način što će se mnogi od vas osećati kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu. Nedostatak snage, volje, opterećenost, pesimizam, samo su neke od manifestacija. Još kako su obe planete u kardinalnim znacima koje krasi izražena pokretljivost, razlog takvim vašim stanjima očituje se u tome što biste preduzeli nešto novo, a ne znate tačno šta ćete. I ne preduzimajte ništa, do oko 28.04. Možda ste sigurni u ono što želite, ali verujte da niste. Muči vas strepnja, ili štaviše strah, da li sad učiniti novi, veći korak. To je to. Niste dovoljno sigurni u sebe, a  šta očekivati, ako niste dovoljno sigurni u sebe? Polovično rešenje, u najboljem slučaju. Jer, ne znate tačno što želite. E, pa bez obzira koliko imali osrednje ili nisko mišljenje o sebi, eto vam prilikeda ga popravite. A, popravićete ga, samo ako za novi poduhvat sačekate period od 28. aprila pa na dalje, kada maksimalno budete sigurni u ono što želite. Mogu se javiti brojni izazovi, ali vi ste kreatori svog života, pa na sve možete uticati. Savet je – pratite i osluškujte svoje želje, zapisujte ih, pa kad dođe period od 28.04. krenite u akciju. Videćete koliko će sve ići rasterećenije, jednostavnije, i iznad svega s velikom ličnom ispunjenošću.

Izazovi na sve strane

Nepovoljno je ovo vreme za regulisanje svih papiroloških pitanja. Tu se naoružajte strpljenjem. Zatim, Merkur predstavlja trgovinu, te nikako nije povoljno za uvođenje nove robe, kao i usluga. Promet te robe ili pak usluga, ići će oslabljeno. Savet je da napravite veliko sniženje. Takođe, izbjegavajte nove marketinške korake. Zbog naglašenog upliva Saturna, vodite računa o kućnoj instalaciji, kućnim uređajima, kao i sredstvima komunikacije. Nikako da kupujete nove uređaje ili sredstva komunikacije, jer ćete vrlo brzo shvatiti koliko vam muke zadaju. Kvadrat Merkura i Saturna do 28. aprila 2018. donosi neprijatna iznenađenja Polje saobraćaja jako je teško aspektovano. Stopa nezgoda bi mogla da bude zaista velika, i to s fatalnim ishodom. Pa, pazite se. Takođe, budite distancirani kada se radi o upoznavanju novih ljudi, dok se vozite vozom, busom ili prilikom čekanja u redu za voz ili bus. Mogli biste da doživite određene neprijatnosti od raznih psihopatskih i neuravnoteženih osoba, što vam, složićete se, nikako nije potrebno. Naravno, kada govorimo o saobraćaju, mogući su i manji izazovi, kao što su kašnjenja na odredišta, te da u poslednjem momentu izgubite svoj autobus ili voz, ili da ne čekirate kartu zbog čega možete imati određenih značajnih napetosti, ili, gubici važnih voznih dokumenata, prekoračenja dozvoljene brzine, kao i to da prilično kasno primetite kako niste registrovali svoje prevozno sredstvo. Topla preporuka je da odvedete svoje prevozno sredstvo na generalku, jer u ovom periodu važi ona – nikad se ne zna. Izbegavajte kupovinu prevoznog sredstva, s obzirom da vam isto i te kako može doneti pregršt nevolja. Jedino je dobro vreme za restauraciju baš starih i povoljnih automobila, kao i prodaju polovnih delova za prevozna sredstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.