Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. april 2018. Mars u sekstilu s Jupiterom, dan za akciju, optimizam i uspeh koji zasigurno nakon uloženog truda dolazi na kraju

Dnevni horoskop za 24. april 2018. Mars u sekstilu s Jupiterom, dan za akciju, optimizam i uspeh koji zasigurno nakon uloženog truda dolazi na kraju.

Nakon poprilično poljuljanog poverenja u druge, danas vam se isto vraća u velikom obimu, dajete šansu i najtežim slučajevima. Pojačana potreba za druženjem danas, bićete izuzeto lepo raspoloženi i nadasve duhoviti.

Privlačićete pažnju drugi, a javiće se i simpatije ukoliko baš budete zasjali. U svakom slučaju prijateljstvom biće ispunjen ceo dan. I pozitivnom energijom iznad svega. Jupiter je retrogradan, a vi ispitajte kuda vas usmerava u prošlosti, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Pokušajte da izbegnete raspravu sa drugim Ribama. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom niste uvek bili u dobrim odnosima.

LJUBAV

Najbolje se osećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

Dnevni horoskop za 24. april 2018.

Dnevni horoskop za 24. april 2018.

Bik

POSAO

Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima.

LJUBAV

Lako menjate emotivno interesovanje i to najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite onome što drugi traže.

ZDRAVLJE

Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

Blizanci

POSAO

Niko ne može da vas ubedi da grešite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Verovatno ćete uspeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu.

LJUBAV

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima i koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Najviše bi vam prijala relaksacija…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.