Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama donosi pad energije, opijanje, potrebu za tabletama i slabu volju: Ova 2 horoskopska znaka da se posebno čuvaju u narednim danima
Konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama donosi pad energije, opijanje, potrebu za tabletama i slabu volju: Ova 2 horoskopska znaka da se posebno čuvaju u narednim danima

Mars i Neptun u Ribama stvaraju probleme u vidu preterane idealizacije i bega od rešavanja problema. Ovoj kombinaciji je potrebno vreme i strpljivost koja trenutno nije na ceni.

Ova konjukcija dve planete donosi i pad energije, opijanje, potrebu za tabletama za bol i spavanje, slabu koncentraciju i slabu volju.

Ovan

Ova kombinacija planeta donosi nizak prag tolerancije i potrebu za skrivanjem. Vrlo verovatno sve počinje sa lošim snom, dnevnim umorom i prenaglim zakljucima. Neki Ovnovi će biti uvučeni u neke tajne odnose koji nemaju realnu osnovu, a u tome svemu će imati neka iluzorna nadanja. Bilo bi dobro ne ulaziti u veze tokom ovih nekoliko dana. Oni koji su već u vezama ili brakovima neka se sudrže od bilo kakvih odluka.

Aspekt je idealan za umetničke hobije.

Blizanac

Mnogi pripadnici ovog znaka trenutno žele da promene svoj status ili se pitaju koji je zapravo definitivno njihov status. Oni koji su tek ušli u neki odnos ne znaju na čemu su, a sanjarenje koje prevazilazi ono realno sada dostiže maksimum. Opasnost vreba od strane nedefinisanih odnosa i osoba koje šire sumnju oko sebe čudnim ponašanjem.

Period je idealan za brigu o sebi i sopstvenim potrebama.

svetpoznatih.rs 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.