ASTRO

Jupiter u Vagi od 9. septembra 2016. do 10. oktobra 2017: Evo šta treba da radite u ovom periodu da bi vam se povećale šanse za sreću, a šta bi trebalo da izbegnete

Jupiter donosi sreću – ali ne sreću s neba, već upravo one šanse koje priželjkujete!

 

Jupiter u Vagu ulazi 9. septembra 2016. godine, a ovaj veliki tranzit traje punih 13 meseci, uključujući i retrogradnu fazu od 6. februara do 9. juna 2017. godine, do 10. oktobra 2017. godine,  piše Lovesensa.

Jupiter nam nosi odgovore na pitanje – gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti nešto veliko, bogatstvo ili sreću s neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa, kao i od aspekata koje prave sa “našim” planetama.

Generalno, Vagama Jupiter može doneti veliki uspeh u poslovima vezanim za umetnost, javnost, odnose sa javnošću i partnerstva. Ovo je odličan period za pokretanje novih akcija i poslova, posebno za Jarčeve. Karijera bi mogla da dostigne vrhunac naročito ako se i vi lično tome posvetite i uložite dosta energije.

horoskop

Jupiter, planeta sreće, probudiće u nama osećaj pravičnosti, napredak kroz znanje, ali takođe i buđenje vere i nade. Ne treba se zavaravati da će brak, veza, poslovni odnos postati bolji tokom ovog tranzita sami od sebe. Međutim, ukazaće nam se šanse da glavne probleme rešimo, a konflikte izgladimo.

Biće to vreme kada se treba više posvetiti umetnosti, kulturi, estetici. Treba se učiti empatiji, toleranciji, ferpleju. A ako naša dugoročna veza više ne odgovara ni nama ni partneru, Jupiter u Vagi daće nam šansu da je pravično okončamo na obostrano zadovoljstvo.

 

Tranzit Jupitera kroz Vagu osetićemo na pozitivan način ukoliko činimo sledeće:

– Odredite ciljeve unutar veze i budite istrajni.

– Poštujte želje partnera kao što poštujete sopstvene želje, isto važi i za poslovno partnerstvo i prijateljstvo. Upravo je ferplej ono što Jupiter bogato nagrađuje tokom ovog tranzita.

par

– Družite se više, proširite svoj krug prijatelja. Uključite se u umetnička dešavanja, ostvarićete korisne kontakte i dobićete mogućnost za lično usavršavanje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

– Tri ključne reči za ovaj tranzit umetnost, umerenost i umiljatost – to se odnosi i na ponašanje i na vašu pojavu. Ovaj pristup pomoći će vam da izgradite harmonične veze i dosegnete unutrašnji mir koji vam je preko potreban.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.