Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. septembar 2016: Vodolija na putu uspeha, Škorpija nezainteresovana...

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016: Vodolija na putu uspeha, Škorpija nezainteresovana a Ovan oprezan

74
0
Dnevni horoskop za 6. mart 2017
Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2017

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016: Bik sarađuje sa Strelcem, Blizancima vreme za teretanu, Rak mašta o jednoj Ribi, Lav naučio lekciju, Devica suviše detaljiše, Vagu muči glavobolja, Jarac pod tenzijom. Ovo je dnevni horoskop za danas 09.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao Pokazujete dozu sažaljenja prema jednoj Devici za uloženi rad ali i mršavije rezultate. Osećate potrebu da morate da pomognete nekim osobama u svom poslovnom okruženju. Ljubav Nije sve u jednom pogledu. Postavljate granicu između onoga što može i onoga šta ne treba da se desi. Dovoljno ste oprezni. Zdravlje Poboljšava vam se zdravlje.
devojka

BIK

Posao Isuviše ste skromni za svoje apetite, pa vas neko može protumatčiti na pogrešan način. Budite otvoreniji za neka nova poslovna pitanja, kada je saradnja sa jednim Strelcem u pitanju. Ljubav Ne očajavajte za nekim od ranije jer je taj neko sa razlogom bivši. Poslušajte otkucaje svog srca prema osobi, koja će se tek pojaviti. Zdravlje Srčana čakra vam je lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao Imate dobar stav ali ideje koje vi budete iznosili sa njima se većina neće složiti. Sačekajte povoljniji period jer retrogradni Merkur vam poručuje dodatni oprez u komunikaciji. Ljubav Ne morate da budete sami već se družite i izlazite, kako bi proširili krug prijatelja. Povedite računa o količini pića, koje ste u stanju da popijete. Zdravlje Pokazujete veću zainteresovanost za teretanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.