Dnevni horoskop za 6. mart 2017
Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2017

Dnevni horoskop za 9. septembar 2016: Bik sarađuje sa Strelcem, Blizancima vreme za teretanu, Rak mašta o jednoj Ribi, Lav naučio lekciju, Devica suviše detaljiše, Vagu muči glavobolja, Jarac pod tenzijom. Ovo je dnevni horoskop za danas 09.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Pokazujete dozu sažaljenja prema jednoj Devici za uloženi rad ali i mršavije rezultate. Osećate potrebu da morate da pomognete nekim osobama u svom poslovnom okruženju.

Ljubav

Nije sve u jednom pogledu. Postavljate granicu između onoga što može i onoga šta ne treba da se desi. Dovoljno ste oprezni.

Zdravlje

Poboljšava vam se zdravlje.

devojka

BIK

Posao

Isuviše ste skromni za svoje apetite, pa vas neko može protumatčiti na pogrešan način. Budite otvoreniji za neka nova poslovna pitanja, kada je saradnja sa jednim Strelcem u pitanju.

Ljubav

Ne očajavajte za nekim od ranije jer je taj neko sa razlogom bivši. Poslušajte otkucaje svog srca prema osobi, koja će se tek pojaviti.

Zdravlje

Srčana čakra vam je lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao

Imate dobar stav ali ideje koje vi budete iznosili sa njima se većina neće složiti. Sačekajte povoljniji period jer retrogradni Merkur vam poručuje dodatni oprez u komunikaciji.

Ljubav

Ne morate da budete sami već se družite i izlazite, kako bi proširili krug prijatelja. Povedite računa o količini pića, koje ste u stanju da popijete.

Zdravlje

Pokazujete veću zainteresovanost za teretanu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.