Horoskop za vreme vladavine Vage: Ribama sreća, a Bikovima samo nervoza

Horoskop za vreme vladavine Vage: Ribama sreća, a Bikovima samo nervoza… Pročitajte šta vas očekuje u narednom periodu za vreme vladavine Vage.

OVAN

Posao

Početak perioda je prilično konfuzan, ali već posle 27. septembra, kada vaš vladar Mars uđe u znak Jarca, poslovne okolnosti počinju da se menjaju na bolje. Konačno se stiču uslovi za realizaciju povoljnih poslovnih rešenja. Ali, finansijska situacija je i dalje nestabilna, a mogli bi da vas iznenade i neplanirani troškovi. Nakon ulaska u znak Jarca, Mars će se naći u nezahvalnom aspektu sa Jupiterom koji često dovodi do situacija u kojima se krše pravila. Izbegavajte rizične transakcije i aktivnosti koje bi mogle da vas dovedu u nezaahvalan položaj i naruše vašu reputaciju, pise luftika.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017. GODINE Ovnovi prosperaju, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza..

Horoskop za vreme vladavine Vage: Ribama sreća, a Bikovima samo nervoza
Horoskop za vreme vladavine Vage: Ribama sreća, a Bikovima samo nervoza

Postoje naznake da tokom ovog perioda zbog lakovernosti lako možete da postanete žrtva nekog prodavca magle. Imajte na umu da vaš poslovni uspeh ne zavisi samo od planetarnih aspekata, već i od detaljne analize i procene situacije, kao i od svakodnevnog , marljivog rada. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno. U suprotnom, mogući problemi sa otplatom dugova.

Ljubav

Na samom početku jeseni, Venera, vaš vladar sedmog polja menja znak i ulazi u kadentnu Škorpiju. Ako ste u stabilnoj dugoj vezi, ovo bi mogao da bude period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Takvu želju, pojačaće vatreni Mars koji sekstilom podupire Venerine težnje ka promeni i trudi se da ubrza sva dešavanja. Ukoliko ste slobodni, moguća je obnova neke stare emotivne veze. Verovatno je u pitanju osoba iz prošlosti sa kojom ste iz nekih razloga naglo i burno prekinuli ljubavnu idilu.

Ako želite da nekoj staroj ljubavi date novu šansu, imaćete priliku za to. Kako je Jupiter sa Suncem dominanatan u polju partnerstva moguće da sve krene prilično brzo, pogotovo ako ste se u međuvremenu promenili i shvatili da partnera nije moguće menjati već samo svoj stav prema situaciji i okolnostima. Onima koji su već u braku, slede novi izazovi i iskušenja. Kao i na sve druge znakove, Venera u padu, u Škorpiji i na vas utiče u onoj meri u kojoj je aktivna u vašoj natalnoj karti.

Zdravlje

Merkurov okret u polju bolesti ukazuje na potrebu kontrole hroničnih bolesti. Obratite posebnu pažnju na prevenciju. Ne zanemarujte simptome upozorenja.

BIK

Posao

Ukoliko ste nameravali da punom parom krenete u nove projekte, moraćete da se strpite još malo. Venera, vladar vašeg znaka ulazi u Škorpiju na samom početku perioda, a pošto je ovo kadentan položaj, sva poslovna dešavanja gube na snazi. Šanse za nove poslovne uspehe postaju slabije i teže ostvarive. Dobar aspekt sa Marsom donekle olakšava situaciju, ali nikako u potpunosti.

Sa druge strane, Saturn kao vladar karijere, u povoljnom aspektu sa Jupiterom pruža mogućnost prevazilaženja problematičnih aspekata, ali svejedno slabiju nego što biste želeli. Složene međuplanetarne konfiguracije dodatno se komplikuju jer se sa početkom jeseni podudara Merkurov okret i prelazak u direktan hod. To praktično znači da je neophodno menjati neke loše dogovore i konsolidovati sve ostale, ali po novim pravilima.

Ljubav

Ako ste u braku izbegavajte sukobe, ako ni zbog čega drugog, ono zbog jakog položaja Marsa koji vlada vašim poljem partnerstva. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017. GODINE Ovnovi prosperaju, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza..

Horoskop za vreme vladavine Vage: Ribama sreća, a Bikovima samo nervoza

Možete ga definisati kao tvrdoglavog i sebičnog. U ovom periodu mogle bi da mu se omaknu teške reči, iako tako stvarno ne misli, ali jednom izgovoreno ne može se povući. Ukoliko imate paralelnu vezu, čuvajte se, jer postoji opasnost da sve izađe na videlo. Ako ste slobodni bićete u prilici da obnovite veze sa osobama koje su u prošlosti imale posebno mesto u vašem srcu.

Postoji mogućnost da zbog promenjenih životnih okolnosti vaš odnos bude sada bude mnogo bolji nego ranije. Bićete spremni da se prilagodite jedno drugom na nov i sasvim svež način. Mladi će imati dovoljno šansi da se prepuste provodu i zabavi, a moguće su i strastvene veze bazirane na jakoj telesnoj privlačnosti. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše. Pratite svoj unutrašnji glas i uživajte. Zvezde su na vašoj strani.

Zdravlje

Precenjujete svoju snagu. Neophodan vam je odmor. Ukoliko malo ne usporite ritam, mogući problemi sa povredama, glavom ali i sa stomakom, jetrom i krvnom slikom. Nervoza će uzeti danak…

…nastavak na sledecoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.