ASTRO

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u Lavu 11. avgusta 2018: Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi će biti dosta nemirni i kreativni sa naglašenom osetljivošću

STRELAC

Sada se uspostavlja veza sa širim okvirom podataka na svim nivoima. Putovanje, filozofija, religija, studiranje i razna učenja koja vam daju povezanost čoveka sa kosmosom. Zaokupljeni ste svime što vam daje veće uvide u značenja života. Naglašeno je druženje i komunikacija sa okolinom, braćom, sestrama i susedima.

JARAC

Preobražaj u partnerskim odnosima koji vam donose neku novu snagu, za smrt zastarelim navikama i gledištima što se odnosi na materijalni nivo. Postavlja se pitanje svojine, kako duhovne, tako i materijalne, emotivne i fizičke. Sve ukazuje na stvari koje ljudi vrednuju.

VODOLIJA

Vi imate pokrenuto polje partnera kako na poslu, tako i u ljubavi, pa se usmerite u tom pravcu. Dobro pazite šta pričate, ne isterujte nikakvu ravnopravnost. Možete posmatrati na koji će način vaš partner gledati na spoljašnji svet. Ojačajte ljubav prema sebi i budite samosvesni.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RIBE

Maštovitost i stvaralačke snage dovodite u vezu sa svojim talentima koji mogu proizvesti odličnu mogućnost da se unovče. Naglašena je moć da nekome ili nečemu služite i svoje talente upotrebite za zajednicu koja prestavlja vaš stav prema prihvatanju podređene uloge u zajednici.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.