ASTRO

Astro prognoze za oktobar 2016: Venera daje ljubavi vetar u leđa u prvoj polovini meseca, ostatak rezervisan za dobre poslovne prilike

Projekcije straha

Sunce 17. oktobar ulazi u jyotishu u znak Vage, a to znači da povećava tvrdoglavost, ali istovremeno stvara želju i mogućnost da se problemi rešavaju kroz saradnju. Budući da je u Vagi Sunce slabo, ono može svoj najveći potencijal ostvariti kroz udruživanje i akcije koje se odnose na društvo ili prijatelje.

Tome će pomoći tranzit Merkura koji će se pridružiti Suncu 21. oktobra i svojom komunikacijom povećati mogućnosti saradnje i kontakata s drugima, što stvara i dobre poslovne prilike. Povećane su mogućnosti za sklapanje poslova onima koji rade na terenu, putuju i biće otvoreni za saradnju i upoznavanje novih klijenata.

Dnevni horoskop za 3.jul 2016.

Oktobar nam, dakle, daje dobre poslovne prilike, prvi deo meseca veoma je dobar za sticanje novih veština i odnose, druga polovina meseca lošija je za ljubav. Jasno, nije loša ako shvatite da je Saturn onaj koji produbljuje ljubav, ako zaista počnete promatrati stvarne razloge onoga što zovemo nesrećnim ljubavima, a to je uočavanje senovitih projekcija straha od ljubavi.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Nikola Žuvela/vedski-jyotish.net

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.