Astro prognoze za oktobar 2016: Oktobar će biti mnogo mirniji od septembra. Prva polovina meseca dobra je za odnose, Merkur je odličan za poslove i planiranja, a Mars daje snagu za napredak i za poslovni uzlet. Dani u kojima bi trebalo izbegavati važnije odluke su 5., 6. i 30. oktobar, to su lošiji dani za delovanje i veće životne izbore…

 

Poslovna mudrost i intuitivnost

Merkur, Jupiter i Sunce ovog meseca su dobro postavljeni za posao i daju nam dobre poslovne mogućnosti. Sunce i Jupiter prave i odličnu kombinaciju za intuitivnost, koja je često od pomoći u poslovnim i emocionalnim odlukama. Merkur i Jupiter dobri su za proširivanje poslovnih znanja, prenosi Sensa.

horoskop

Pod uticajem društvenih konvencija i straha, obično ne sagledavamo sve svoje mogućnosti, a ova kombinacija upravo govori o savladavanju veština i sticanju znanja koji nam mogu pomoći u poslu. Kada bismo obraćali pažnju na ovaj aspekt života, shvatili bismo da je devedeset posto poslovnih problema prouzrokovano nedostatkom znanja i potrebnih informacija. Kada nemamo Merkurove informacije, ulazimo u podređeni položaj, zato je jako važno iskoristiti ovakve tranzite.

Vetar u leđa ljubavi

Venera je dobro postavljena u prvom delu meseca i daje vetar u leđa ljubavi do 13. oktobra, a nakon toga ulazi u konjunkciju sa Saturnom. Venera u Škorpiji donosi potrebu za tajnovitošću, a sa Saturnom prepreke. To su one nedostupne ljubavi zbog kojih nastaju tragične priče koje ostavljaju gorak osećaj neispunjenosti.

Ipak, na dubljem nivou, kada bismo mogli sagledati ovaj tranzit, kada bismo zaista uneli celog sebe, mogli bismo spoznati da se ne radi o nesrećnoj ljubavi, već o Senki ili Saturnu koji stvara nevidljiv plašt nedostupnosti partnera koji nam se sviđa. U tom trenutku ne vidite da je vaše telo reagovalo odbrambeno i da ovaj položaj u stvari znači strah od ljubavi.

par

Nedostupnost je ovde strah od povrede. Mikro pomake svog tela u susretu s emocijama koje je izazvao slučajni susret ne vidite jer vas niko tome nije učio. Emocionalni susret izaziva sećanje na traumu lošeg odnosa, što u stvari znači da tranzit Saturna i Venere jeste sećanje na prošle izgubljene karmičke ljubavi, pogotovo one tajne, ali u pozadini Saturn daje mogućnost oslobađanja od traumatičnih emocija proizašlih iz loših odnosa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.