Dnevni horoskop za 8. januar 2020.
Dnevni horoskop za 8. januar 2020.

Prva tri dana februara 2019. godine su pod uticajem napetog, čak eksplozivnog aspekta između Marsa i Plutona. Kako dani odmiču, situacija se smiruje i planete su u više prijateljskom odnosu.

4. februara mlad Mesec u Vodoliji (u konjunkciji sa Suncem u Vodoliji) popravlja društveni život, povoljan je za nova poznanstva. Sve što je novo delovaće fascinantno i privlačno, piše tarot-horoskop.com.

Sekstil između Saturna i Neptuna pazi na nas ovog meseca, a najsnažniji uticaj je od 1. do 14. februara. Sanjarićemo o stvarima (u vezi kojih do sada nismo baš ništa preduzeli da ih ostvarimo) i pokušaćemo da ih realizujemo koliko god je to moguće. Ovaj aspekt kod određenih ljudi može probuditi potrebu da nametnu svoj autoritet drugima, bilo da se radi o moralu, religiji, pravdi i slično.

Saturn, Pluton i Južni Čvor su u Jarcu, a pridružuje im se i Venera nakon 4. februara. Potreba za emotivnom stabilnošću i strukturom biće naglašena. Ovo dolazi i uz Marsovu energiju, iz Ovna, do 14. februara.

10. februara Merkur ulazi u Ribe. Osećanja, snovi, vizije i intuicija upravljaju umom. Tu nema mesta za logično razmišljanje. Postajemo dobri slušaoci.

Energija koja dolazi od Marsa iz Ovna i od konjunkcije s Uranom (11. – 14. februara) je impulsivna (možda čak i agresivna) i brza. Gura u ishitrene akcije ili previše revolucionarne, zatim u rizik bez svrhe. Često će se osećati napetost ili bi se mogli odlučiti za pohode i neke svoje borbe, budući da je prisutan i uticaj Jupitera iz Strelca. Ili se može dogoditi da iskoristimo energiju Jarca i da kontrolišemo svoju naglu narav ili smislimo strategiju za ostvarenje dugoročnih ciljeva pre nego što napravimo nered u svom životu.

Društveni život biće haotičan i ispunjen sukobima, agresivnim ponašanjima, nezgodama, nekontrolisanim ispadima, ali i anarhijom. Unutrašnji pritisak može postati neizdrživ, posebno kod nepromišljenih osoba. Ali, ima šanse i za inovacije i za oslobođenje od iritantnih situacija ili osoba, jer ćemo smoći snage da pokrenemo promene.

Astro prognoze za februar 2019

14. februara Mars ulazi u Bika, a to je znak u kojem se ne oseća baš ugodno. To nas ne bi trebalo zaustaviti da energiju koristimo na konstruktivan način. Povezivanje s prirodom i prizemljenje je vrlo važno za zdravlje. U vezama tradicija postaje važna, pa ovo nije povoljno vreme za eksperimentisanje i inovacije. Treba iskoristiti taj period i dovršiti sve što smo započeli dok je Mars bio u Ovnu. To je vreme kada takve inicijative treba da donesu rezultate i kroz koje treba da prepoznamo svoju vrednost.

S druge strane, savetujemo da pažljivo selektujete odnose i projekte, u zavisnosti od toga koliko vam vrede. Nakon tog nećete gubiti vreme na nepotrebno i moći ćete da ostvarite bolje rezultate. Najbolje je ostati prizemljen i koncentrisati se na konkretne, najvažnije stvari.

S Merkurom u Ribama 10. februara, kojem će se pridružiti i Sunce 19. februara, neće nedostajati inspiracije, mašte, ideala i ljubavi. Intuicija će biti izoštrena, mada može doći do samozavaravanja, najviše 18. i 19. februara (Merkur je u konjunkciji s Neptunom). Nenamerno se može dogoditi da izokrenemo istinu ili stvarnost ili da se zavaramo. U ovom periodu umetnici će zasigurno naći svoju muzu.

19. februara pun Mesec u Devici (Sunce u Ribama u opoziciji s Mesecom u Devici). Potreba za organizacijom i uspostavom reda, čak i kada su osećanja u pitanju. Verujte životu i pustite neka teče, ne mora sve biti onako kako očekujemo.

Imajmo na umu Merkur – Jupiter kvadrat 22. – 23. februara, a to je predispozicija za preterano govorenje, namerno ili nenamerno iskrivljavanje slike realnosti, u zavisnosti od naših želja, snažna želja da se bude u pravu, po bilo koju cenu i slično.

U tom periodu teško da će biti konstruktivnih razgovora.

Savetujemo da izbegavate važne transakcije, potpisivanje ugovora, investicije i pregovore u poslednjoj dekadi meseca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.