Obaraju s nogu jači pol: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su neodoljive
Obaraju s nogu jači pol: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su neodoljive

Složićemo se da je 2018. godina u astrološkom smislu bila veoma burna. Brojne planete, koje su istovremeno krenule retrogradno, teže aspekti u kojima su se našle, doneli su nam brojne lomove, naporne promene, iznenadne događaje, tako da je 2018. godina bila pravi test za sve.

A koje nam promene donose astrološki događaji u 2019. godini, saznajte u nastavku teksta, piše mogujatosama.rs.

Jedan od prvih astroloških događaja je Saturn u sekstilu sa Neptunom, 31. januara, 18. juna i 8. novembra.

Racionalni i hladni Saturn, dolazi u sekstil sa sanjalački i idealistički nastrojenim Neptunom, i kada se spoje ove različitosti, desiće se upravo ono, da je sve nemoguće zapravo moguće. Sve o čemu ste sanjali, sada je lako za ostvariti. Saturn će učiniti da zadržite vaše fantazije, koje ćete ostvariti uz disciplinovani trud i racionalno ponašanje. Ako ste mislili da su razum i snovi nespojivi, sada ćete se uveriti u suprotno. Kako će se ovakav aspekt ove dve planete desiti sledeći put tek 2031. godine, ne propustite ovu priliku!

Retrogradni Merkur u Ribama, od 5. do 28. marta

Kako retrogradni Merkur može biti nezgodan, uverili smo se mnogo puta. Ali kako Merkur retrogradni hod ima dosta često, možemo reći da su stvari već poznate – loša komunikacija, haos u saobraćaju, nesporazumi. S obzirom na to da je u Ribama, može doći i do pada koncentracije, zaboravnosti i opšte iscrpljenosti, ali ipak ima i neka dobra stvar. U ovom periodu, maštanje vam je dozvoljeno u potpunosti.

Uran u Biku, 6. marta

Ovo je jedan od najvećih astroloških događaja, s obzirom na to da Uran menja znak na svakih 83 godine. Uran je već bio u znaku Bika 2018. godine, ali se zbog retrogradnog hoda vratio u znak Ovna, tako da sada opet ide napred i u martu ulazi konačno u znak Bika. Bik ne voli promene, voli da su stvari statične a planeta Uran baš naprotiv, obožava promene, i to one velike, revolucionarne, one koje protresu ceo sistem kakav poznajemo. Kada se ove dve energije spoje, možete promeniti sve iz korena, i prava je prilika da to i učinite, ukoliko to željno iščekujete. Ukoliko ste naprotiv, osoba koja ne podnosi promene, ovo može biti pomalo neprijatan period za vas. Ono što je dobro uraditi, ne ići protiv vetrenjače, već promeniti svoje vidike i shvatiti da je promena jedina konstanta. Tokom ovog tranzita, promeniće se dosta toga po pitanju materijalnih vrednosti, u globalu.

Potpuno pomračenje Sunca u Raku 2. jula

Sva pomračenja Sunca su jaka, ali ukoliko se prepustite, i sve shvatite kao priliku za promenu i napredak, period ne mora biti uopšte naporan.

Astro prekretnice u 2019. godini

Retrogradni Merkur u Lavu i Raku od 7. do 31. jula

Kao što smo i rekli, evo ga Merkur ponovo u retrogradnom hodu. Komunikacija sa ljudima, dok bude bio u Lavu, treba da bude potpuno otvorena i iskrena, a ego zanemaren u potpunosti. Ipak, kada se bude vratio u znak Raka, shvatićete da nemate zajednički jezik sa svojom porodicom.

Pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula

Pomračenje Meseca u Jarcu biće poprilično snažno i emotivno jer će se dogoditi na samo dva stepena od Plutona, planete dubine, strasti i intenziteta. Ovakva energija može otkriti tajne i loše ponašanje, što može dovesti do sukoba. Ipak, ovo je prilika da transformišete svoju ličnost u svim odnosima.

Retrogradni Merkur u Škorpiji od 31. oktobra do 20. novembra

Merkur je planeta komunikacije a Škorpija voli da otkriva sve potisnute stvari, najdublje tajne i misli koje inače ne delite ni sa kim. Kada se ove dve sile sinhronizuju na nebu, možete se suočiti sa pitanjima o iskrenosti i intimnosti, a to bi vas moglo baciti u razmišljanje, što ne mora nužno da bude loše.

Jupiter u Jarcu, od 2. decembra 2019. do 20. decembra 2020.

Planeta sreće, širine, kosmopolitizma, nauke i religije, ulazi u znak hladnog Jarca, nagoveštavajući vreme velikih i ozbiljnih promena, signalizirajući vreme kada ćete iz faze planiranja velikih koraka preći u samu akciju. Upornost je nešto u čemu se Jarac ističe, što znači da ćete imati hrabrost da nastavite sa svojim planovima čak i onda kada se nađete u otežanoj situaciji. Energija Jarca će vas podržati da učinite sve isplanirano čak i u celoj 2020. godini.

Jupiter u trigonu sa Uranom 15. decembra

Jupiter i Uran udružuju snage, što će nam doneti takvu kosmičku snagu, da je pravi momenat da se upustite u neistraženu teritoriju. Usudite se da budete drugačiji, da rizikujete i da pomerate granice. Ovo je savršen period za menjanje stvari u svom životu ako se osećate kao da vam je život postao rutina. Otvoriće vam se brojne zanimljive mogućnosti, i iskoristite priliku, jer ih do 2028. godine neće biti.

Pomračenje Sunca u Jarcu 26. decembra

Ako ste proveli 2019. godinu radeći na tome da osigurate svoje mesto u svetu i da zabeležite svoj uspeh, možete očekivati da vas kraj godine iznenadi materijalnim stvarima kojima se niste nadali. Razmišljajte o tome da imate potencijala da ovu godinu završite na najneverovatniji način!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.