Home Zabavni horoskop ZASTRAŠUJUĆE TAČAN HOROSKOP: Otkrivamo čega se svaki znak najviše plaši

ZASTRAŠUJUĆE TAČAN HOROSKOP: Otkrivamo čega se svaki znak najviše plaši

3045
0

Blizanci se groze trenutka kad moraju da donesu odluku, Lav se boji da će ga drugi ignorisati, a Devica se kroz kritiku drugih zapravo boji sopstvenih nesavršenosti.

Ovan se plaši gubitka ljudi

U svojoj tvrdoglavosti da sve bude po njihovom često ne vide da druge vređaju svojim ponašanjem. Tek kada prijatelji nestanu iz njegovog života, shvati da je u nečemu pogrešio. Gubitak voljenih ljudi mu teško pada i tu lekciju će zapamtiti, 24sata.hr.
horoskop
horoskop

Bik se boji finansijske nestabilnosti

Oni vole udobnost i uživanje u jednostavnim stvarima – hrani, društvu i svemu što stvara toplu atmosferu. Da bi bili opušteni moraju da se osećaju finansijski sigurno zato svoj novčanik zdušno brane od svih troškova, a dugove drže podalje od sebe.

Blizancima je odlučivanje noćna mora

Ovaj znak odlučuje kad za to dođe vreme. Ne mogu pre toga da se nose s tim koliko god bilo bitno da unapred odluče što će učiniti. Odluke ih guše i sputavaju i radije će čekati do krajnjih granica.
horoskop
horoskop

Rak se boji napuštanja svog “doma”

Više od svega vole sigurnost svog privatnog okruženja. Tamo im niko ne može nauditi i tamo im je sve poznato. Ali, ta izolacija nije dobra za njih. Rak mora da nauči da se izvuče iz uljuljkanosti, učiniti nešto novo za sebe, otići na mesta na kojima do sad nije bio kako bi shvatio da osećaj slobode nije u spoljnom okruženju već više u njegovoj glavi…

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.