Internet je postao sastavni deo života mnogih, pa pogledajte šta kažu zvezde – kako horoskop utiče na izbor sajtova koje ćemo čitati.

Ovan

Ovan će na Internetu tražiti video sa vežbama – zašto da plaća termine u teretani kada može da vežba i kod kušće. Ovnove interesuju i sajtovi koji objavljuju tekstove o zdravom načinu života, organskom uzgoju hrane. Ali, to je znak koji se najmanje od svih drugih zadržava na Internetu. Ovnovi više vole “živu reč”.

Bik

Bikovi Internet koriste da se informušu gde se i kada održavaju izložbe, koncerti, pozorišne predstave. Takođe, kao praktične osobe, Internet koriste i za posao, pre svega za nove poslovne ideje. S obzirom na to da vole da kuvaju, među najdražim sajtovima su i oni sa novim i zanimljivim receptima.

Blizanci

Blizanci na Internetu uglavnom čitaju vesti, traže neke odgovore i infortmacije za posao ili spremanje ispita. Posle mogu opušteno sve da prepričaju drugima, da dominiraju u društvu. Čitaju i o tehnici, mobilnim telefonima, ali im dan generalno prođe u dopisivanju sa prijateljima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.