Home Seksi horoskop LJUBAVNI HOROSKOP: Zavedite Jarca, Vagu, Devicu ili Raka za tren oka

LJUBAVNI HOROSKOP: Zavedite Jarca, Vagu, Devicu ili Raka za tren oka

6492
0

Skoro svi volimo da flertujemo i uživamo u igrama zavođenja, međutim, te igre mogu biti još zanimljivije ako ste u njima majstor, a ne neko ko nespretno pokušava da “ubode” pravu stvar. Šta kaže ljubavni horoskop, kako da postanete pravi zavodnik, odnosno, vrhunska zavodnica

Svaka osoba ima svoje viđenje ljubavi i muško-ženskih odnosa, pa igra zavođenja i to na šta padaju ne može biti isto za sve. Zato vam donosimo kako treba pristupiti kom horoskopskom znaku ako želite da ga zavedete.

Ovan

Ovnovi imaju čarobnu, magnetičnu ličnost, a budući vole kontrolu dobri su u ljubljenju. Ali, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do problema u odnosu. Njihovi trenuci strasti često brzo prođu, ali ako ih podele sa vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih avantura. Kako ga zavesti? Da biste zaveli Ovna, nemojte biti stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidivosti, a komplimente će uvek rado primiti.

Bik

Važi za najboljeg ljubavnika od svih znakova Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se nezasit. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj treba uživati dugo, često i potpuno predano. Kako ga zavesti? Bikovi će veoma ceniti ako im poklonite nešto, a zbog svoje senzualnosti odmah primete miris, čistu i mekanu kožu ili svež dah kod suprotnog pola.

Blizanci

Ako cenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu. Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i s njima se sigurno nećete dosađivati. No, vodite brigu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera. Kako ga zavesti? Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Ako želite da privučete pripadnika ovog znaka, tražite od njega savete, nadovežite se na njegove ideje i trudite se da pokažete sopstvenu inteligenciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.