Home Seksi horoskop Horoskop otkriva žene u krevetu: Device užasno promiskuitetne, Strelčevi divlji, Vodolija ekstremno...

Horoskop otkriva žene u krevetu: Device užasno promiskuitetne, Strelčevi divlji, Vodolija ekstremno maštovita

5384
0

Horoskop otkriva žene u krevetu: Ovaj put vam razotkrivamo kako se ponašaju žene u krevetu po horoskopu. Pročitajte i saznajte intimne tajne žena.

 

OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, direktna i preduzimljiva. Ona je vatrena. Svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Privlače je ljubavne avanture i voli da eksperimentiše. Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. Smatra da su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Horoskop otkriva žene u krevetu

BIK

Reč ljubav pišu velikim slovom. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja, koje ih uzbuđuje više od samog seksa. Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati ali i da da inicijativu. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom.  

BLIZANCI

Ona je radoznala i voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, zna da bude i biseksualna, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu.Veoma su nežne i obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz seks. Retko se zaljubljuju i svoj stav prema seksu menjaju tek u zrelijim godinama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.